Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bence değer.
Son düzenleme:
Tekli koltuk dediğin naisl bişey?Sence tekli koltuktan buna geçmeye değer mi 800tllik fark var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaklaşık günde 10-15 saati buluyor boş günlerimde özellikle karantinada her günüm böyle neredeyse ama tekli koltuktan faydası var mı onu bilmiyorum
Sen de mi aynı şekilde geçtin kankamCidden normal koltuktan sonra geçince farkı anlıyorsun. Soruna gelirsek Xdrive kalitelidir
Bildiğin salondaki koltuk takımındaki tekli koltuğu aldım odaya koydumTekli koltuk dediğin naisl bişey?
Ben kesinlikle xdrive koltuğu almandan yanayım 15 saati buluyor diyorsun. Sağlığına yaptığın bir yatırım olarak düşün o zaman 800 liranın bir değeri kalmıyor.Sen de mi aynı şekilde geçtin kankam
Bildiğin salondaki koltuk takımındaki tekli koltuğu aldım odaya koydum
Aslında ben de zaten en çok o konuda istiyorum ama merak ettiğim şey gerçekten denildiği gibi işe yarıyor mu yoksa insanların şişirmesinden mi ibaretBen kesinlikle xdrive koltuğu almandan yanayım 15 saati buluyor diyorsun. Sağlığına yaptığın bir yatırım olarak düşün o zaman 800 liranın bir değeri kalmıyor.
Sisirmeden ibaret değil. Sen al faydasını goreceksin. O tekli koltuk şimdi rahat geliyordur belki ama ilerleyen yaşlarda yasayacağın ağrıların temeli atılıyor da olabilir. O yüzden once saglikAslında ben de zaten en çok o konuda istiyorum ama merak ettiğim şey gerçekten denildiği gibi işe yarıyor mu yoksa insanların şişirmesinden mi ibaret
Sisirmeden ibaret değil. Sen al faydasını goreceksin. O tekli koltuk şimdi rahat geliyordur belki ama ilerleyen yaşlarda yasayacağın ağrıların temeli atılıyor da olabilir. O yüzden once saglik
Ornek 1Bende hala tahta sandalyede oturuyorum belim çürüdü vallahi
Sağ ol içime sindi gibi yavaştanSisirmeden ibaret değil. Sen al faydasını goreceksin. O tekli koltuk şimdi rahat geliyordur belki ama ilerleyen yaşlarda yasayacağın ağrıların temeli atılıyor da olabilir. O yüzden once saglik
Ornek 1