Oyuncu koltukları abartılmıyor mu?

kaç sene tahta katlanır sandalye ile oynadım. Rahat mıydım? değildim. Oyun oynamama engel miydi? Hayır değildi. cayır cayır ekipmanları ve 5-6K lık oyuncu koltuğu olan arkadaşları defalarca tokatladım. yani her şey koltuk veya ekipman değil. Bence boş iş. ama alana saygı duyarım

kaç sene tahta katlanır sandalye ile oynadım. Rahat mıydım? değildim. Oyun oynamama engel miydi? Hayır değildi. cayır cayır ekipmanları ve 5-6K lık oyuncu koltuğu olan arkadaşları defalarca tokatladım. yani her şey koltuk veya ekipman değil. Bence boş iş. ama alana saygı duyarım
hocam meselemiz performansa katkısı değil afedersiniz totom ağrımasın istiyorum artık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne getireceklerini instagram da story atıyorlar. Belli olmaz
ne olur ne olmaz ben o cumayı bir bekleyeyim

Ne getireceklerini instagram da story atıyorlar. Belli olmaz
acaba koltuk varmı gaiming gecesinde? storylerde veya o cuma akşamları felan hiç görmedim.

hocam meselemiz performansa katkısı değil afedersiniz totom ağrımasın istiyorum artık :D

ne olur ne olmaz ben o cumayı bir bekleyeyim
hocam o zaman paraya biraz kıyılacak. boyun desteği, kol desteği cart curt deyince fiyat zaten 3-4 K ları geçiyor. Bide bilindik bi marka olsun deyince oldu fiyat 8-9 K. :)

1744127837071.png
Oyuncu Koltuğu:kekw::hoba:

hocam o zaman paraya biraz kıyılacak. boyun desteği, kol desteği cart curt deyince fiyat zaten 3-4 K ları geçiyor. Bide bilindik bi marka olsun deyince oldu fiyat 8-9 K. :)

Alıntıyı görüntüle Oyuncu Koltuğu:kekw::hoba:
en iyisi yemek masası sandalyesinden devam biz onlara oturacak adam değiliz

en iyisi yemek masası sandalyesinden devam biz onlara oturacak adam değiliz
aynen hocam. yayıncı ya da yazılımcı fln değilsen oturacağın yer acayip önemli değil. ben pc başında çalıştığım için biraz daha koltuk alma işine yakınım fakat 12-13 yaşındaki elemanlar roblox oynayacak diye koltuk almak mantıksız. (Şahsi düşüncem)

aga git bitane köy düğününe ordan beyaz sandalye çal 3 4 saate kadar kalçayıda ağrıtmaz mis gibi koltuk

al yaptım

forumda alan çok incele konularda bulabilirsiniz
yine de pahalı hocam benim için bir koltuk neden bu kadar olur anlam veremiyorum ya ben çok fakirim yada alanlar çok zengin

3 4 5 6 çıktıkça çıkıyor

Geri