Neler Yeni

OYUNCU KULAKLIĞI MI ? NORMAL KULAKLIK MI ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Er
Yeni bir kulaklık alacağım. Oyuncu kulaklığı mı yoksa normal kulaklık mı alsam bilemiyorum aralarında çok bir fark var mıdır genel olarak müzik dinliyorum fps oyunları oynuyorum orta düzeyli bir kulaklık yeterli
Kız arkadaşımda JBL T500BT var genel olarak ses kalitesi gayet güzel bassları da güzel veriyor aynısından alıp kullanmalımıyım yoksa oyuncu kulaklığı daha mı iyi olur ?

Bu kulaklıklar arasında kaldım şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Yeni bir kulaklık alacağım. Oyuncu kulaklığı mı yoksa normal kulaklık mı alsam bilemiyorum aralarında çok bir fark var mıdır genel olarak müzik dinliyorum fps oyunları oynuyorum orta düzeyli bir kulaklık yeterli
Kız arkadaşımda JBL T500BT var genel olarak ses kalitesi gayet güzel bassları da güzel veriyor aynısından alıp kullanmalımıyım yoksa oyuncu kulaklığı daha mı iyi olur ?

kanka bence jbl i koyman saçma jbl ile oyun oynanmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kullanıyorum öneririm tek sorunu kafa bandı zamanla soyuluyor performansı hala aynı ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
kanka sesi çok güzel ama o yüzden koydum bir de sadece oyun oynarken değil heryerde de kullanabilirim
ses ayrı sesi verme şekli ayrı 7.1 destekli kulaklıklar fps oyunlarında sizi 1-0 öne atıyor nereden geldiğini tam kestiriyorsunuz. Ve bana göre jbl hayatımda gördüğüm en saçma boş kulaklık. Nedeni ben kulaküstü kulak alırken pedlerin kulağımı sarmasını isterim jbl ler tam kapatmıyor ve heran kırılacakmış hissi veriyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kanka bence jbl i koyman saçma jbl ile oyun oynanmaz

ben kullanıyorum öneririm tek sorunu kafa bandı zamanla soyuluyor performansı hala aynı ama
knk normal kulakiçi kulaklıkla oynuyorum her kulaklık ile oyun oynanır sanki 250 tl lik kulaklığın 7.1 1 mükemmel olacakmış gibi ama burda bütçe yüksek olsaydı ozaman gaming derdim ama bu bütçeden normal kulaklık daha mantıklı

hocam kulaklık kulak üstü olmak zorundamı kulakiçi normal kulaklık önerebilirim istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk normal kulakiçi kulaklıkla oynuyorum her kulaklık ile oyun oynanır sanki 250 TL lik kulaklığın 7.1 1 mükemmel olacakmış gibi ama burda bütçe yüksek olsaydı ozaman gaming derdim ama bu bütçeden normal kulaklık daha mantıklı

hocam kulaklık kulak üstü olmak zorundamı kulakiçi normal kulaklık önerebilirim istersen
Kulaküstü arıyorum JBL'i heryerde kullanabilirim diye düşündüm ben de size katılıyorum kaliteli olsa 7+1'i ancak o zaman fark edebilirim ancak bu fiyatlarda çok yüksek bir oyuncu kulaklığı bulabileceğimi düşünmüyorum zira oyuncu kulaklığı diye geçen çoğu ürünün bu gaming + ışıklı ürün olarak ekmek yediklerini düşünüyorum

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kulaküstü arıyorum JBL'i heryerde kullanabilirim diye düşündüm ben de size katılıyorum kaliteli olsa 7+1'i ancak o zaman fark edebilirim ancak bu fiyatlarda çok yüksek bir oyuncu kulaklığı bulabileceğimi düşünmüyorum zira oyuncu kulaklığı diye geçen çoğu ürünün bu gaming + ışıklı ürün olarak ekmek yediklerini düşünüyorum
düşük bütçede gaming kulaklık= normal kulaklık +ışık öyüzden normal kulaklık daha iyi

normal kulaklık önerilerim:

kulakiçi olarak: https://www.hepsiburada.com/kz-zsn-...kulak-ici-kulaklik-kahverengi-p-HBV00000ODVOG
(kesinlikle öneririm çok güzel kulaklık)

kulaküstü olarak: https://www.hepsiburada.com/sony-wh-ch510-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000NPZ3I
(buda baya iyi ama ben kulakiçinden yanayım daha sevdiğimden dolayı)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,618
Üyeler
168,654
Son üye
berk1212
Top Bottom