Neler Yeni

Öneri Oyuncu Kulaklığı Önerisi 1000tl

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar yeni laptop aldım klavye aldım mouse aldım geriye monitör ve kulaklık kaldı şu an monitör alamam ama kulaklık için 1000 lira bir bütçe ayırabildim çalışarak yani 2200 maaş yatacak da yıl boyu kenarda tutup destek alacağım para olacak o
bu yüzden olabildiğince az harcayıp kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim bir kulaklık almak istiyorum ücra bir ilçenin biminde 999tlye arctis 3 gördüm onu düşünüyorum ne önerirsiniz kablosuz isterdim de o bütçemi aşar muhtemelen

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yeni laptop aldım klavye aldım mouse aldım geriye monitör ve kulaklık kaldı şu an monitör alamam ama kulaklık için 1000 lira bir bütçe ayırabildim çalışarak yani 2200 maaş yatacak da yıl boyu kenarda tutup destek alacağım para olacak o
bu yüzden olabildiğince az harcayıp kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim bir kulaklık almak istiyorum ücra bir ilçenin biminde 999tlye arctis 3 gördüm onu düşünüyorum ne önerirsiniz kablosuz isterdim de o bütçemi aşar muhtemelen
Kulaklık olarak tavsiye edebileceğim değil ama şöyle bir tavsiye verebilirim. Uzun yıllar kullanmak istiyorsan kumaş pad tercih edebilirsin. Suni deri ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra soyuluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de şöyle ekleme yapayım. Acelen yoksa 11 gün sonra amazonda imdirimler olacak onları bekleyebilirsin güzel şeyler denk gelir illaki.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler tavsiyeniz için hocam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Süleyman Çelik
doğru suni deri alma alıyorsan kumaş al veya değişebilen pedli kulaklıklardan al ne kadar iyi olursa olsun terden soyuluyor illaki

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom