Neler Yeni

Oyuncu kulaklığı önerisi

decard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Üstünova
merhabalar, 2-3k(esneme payı var) bandında kulaklık arıyorum mikrofon kalitesi benim için önemli bu fiyat aralığında kablosuz iyi bir şey bulabilir miyim bilmiyorum ama kablosuz olması tercihimdir iyi forumlar.

MoonWalk

80+ Bronze

Bu konudaki şekliyle Cloud 3 alınabilir. Şu an için (bilinen modellerden) pek alternatifi yok, bazı modeller var ancak onların da durumu şaibeli olduğundan kötü çıkarsa uğraştırma ihtimalleri var.

erencavdarr

80+ Bronze

Bu konudaki şekliyle Cloud 3 alınabilir. Şu an için (bilinen modellerden) pek alternatifi yok, bazı modeller var ancak onların da durumu şaibeli olduğundan kötü çıkarsa uğraştırma ihtimalleri var.
ses kalitesi aynı fiyattaki bir anker kulaklığa göre nasıl? oyuncu kulaklığı kullanmadım da hiç, biraz daha düz bi sesi vardır diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

anker kulaklıkta şu an hem sorunum var sürekli ses gidiyo res istiyo ve pc bağlarken mic kullanılmıyor bu yüzden müzik dinlemek için ayrı oyun için ayrı kulaklık bakıyorum en geç 2-3 aya alırım sizce durumlar nasıl olur fiyatlar vs.

MoonWalk

80+ Bronze
ses kalitesi aynı fiyattaki bir anker kulaklığa göre nasıl? oyuncu kulaklığı kullanmadım da hiç, biraz daha düz bi sesi vardır diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

anker kulaklıkta şu an hem sorunum var sürekli ses gidiyo res istiyo ve pc bağlarken mic kullanılmıyor bu yüzden müzik dinlemek için ayrı oyun için ayrı kulaklık bakıyorum en geç 2-3 aya alırım sizce durumlar nasıl olur fiyatlar vs.
Müzik deneyimi olarak daha geride, sesinin boğuk olduğundan bahsediliyor bazı kullanıcılara göre. Anker'lerin de ses profili daha çok kapalı şekilde ancak onlar bass ağırlıklı ve bassı tutarlı, vurucu şekilde veriyorlar, Cloud 3 muhtemelen kendiliğinden bir kapalılığa sahiptir, Anker'ler eqolayzerla açılıyor en kötü. Ufak detaylar veya sahne genişliği gibi konularda da Cloud 3 geride kalır, ses profili kapalı olduğundan mid veya tizler arada kaynayabilir. Çoğunlukla oyun oynanıyorsa Cloud 3, müzik dinleniyorsa Anker kulaklıkları mantıklı.
Fiyatları yine yükselir ancak indirim olursa makul fiyata ürünler bulunabilir. Cloud 3 de bir süredir pahalıydı, yine 2.65k fiyata alınabiliyor. Ürün almak için indirim beklemek gerekiyor bu şartlarda.

erencavdarr

80+ Bronze
2600 iyi fiyat mı yani?
@MoonWalk detaylı açıkladığım konuma davet ediyorum sizi.

erencavdarr

80+ Bronze
Şu an için Cloud 3'e göre iyi fiyat denebilir, iyi denemese bile ideal fiyat denebilir. Bu fiyata alınabilir bu model.
Bu konuya bi bakabilir misiniz acaba kimseden fikir yok.
Ülkenin halde belliği olduğu için indirim beklerken zam gelmesin diye soruyorum

Top Bottom