Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Kurapikki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Merhaba gençler öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.
300 tl ve aşşağısında oyuncu kulaklığı arıyorum mikrofona ve tasarıma önem veriyorum. Donanımarşivi'nin videosunda gamepower mei yi beğendim ancak çok bilgim olmadığı için konu açayım dedim şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: ZeoX
Hayırlı bayramlar dostum. Gamepower sürekli aynı yazılımı kullanıyor diye biliyorum dipses sorunları varmış birde. Bence mikrofon ve tasarımdan önce rahatlığa ilk önem vermelisin.

Hs35

Kulaklığı beğendim teşekkür ederim sanırım bunu alıcağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı bayramlar dostum. Gamepower sürekli aynı yazılımı kullanıyor diye biliyorum dipses sorunları varmış birde. Bence mikrofon ve tasarımdan önce rahatlığa ilk önem vermelisin.
Teşekkürler dostum önerini dikkate alıcağım

kardeşim 305 olmaz mi be

300 TL ve aşşağısında oyuncu kulaklığı arıyorum mikrofona ve tasarıma önem veriyorum. Donanımarşivi'nin videosunda gamepower mei yi beğendim ancak çok bilgim olmadığı için konu açayım dedim şimdiden teşekkürler.
Bu bütçede en iyi seçeneklerden biri Rampage Comfort.

300 TL ve aşşağısında oyuncu kulaklığı arıyorum mikrofona ve tasarıma önem veriyorum. Donanımarşivi'nin videosunda gamepower mei yi beğendim ancak çok bilgim olmadığı için konu açayım dedim şimdiden teşekkürler.
Şuanda itopyada indirimde corsair hs35 var normal fiyatı 350tl ve üstü ve bu fiyata rakipsiz olduğunu düşünüyorum 280tl ye alabiliyorsun rgb yok ancak oldukça şık bence kaçırma

kardeşim 305 olmaz mi be
Bu da çok güzel hangisini alıcağım karar veremedim .d
Bu bütçede en iyi seçeneklerden biri Rampage Comfort.
Şuan ki kulaklığım bu aynısını almayı pek düşünmüyorum çok teşekkürler.

Geri