Neler Yeni

Oyuncu kulaklığı önerisi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
gaming gecesinden james donkmey alabilirsin ama dip ses var haberin olsun kullanıyorum dip ses istemiyorsan gp bakabilirsin ama gp medusanın mikrofonu çok cızırtı çıkarıyor ses düzeyini 85 de kullanmanda fayda var alacak isen

not: cızırtı dderken 100 de iken arkadaşın sesi acayip fazla geliyor oda sesi tiksindiici hale getiriyor rahatsız ediyor

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Uzun süreli kullanımda rahatsız etmiyecek oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
rush magic rhx52 usb 7.1 surround rgb gaming oyuncu kulaklık

- uygun fiyata bulursan kesin al ben kullanıyorum 7.1 dehşet ses kalitesi ve malzeme kalitesi var. Cs de shorttayken long kapıdan adamı duyuyorum duvara yaklaşınca o derece

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Comfort alınabilir rampage tarafında
Onu dahil etmedim 250 TL'ye kadar olan Rampage ve Gamepower ürünlerinden uzak durun anlamında söyledim yoksa Comfort çok güzel bir kulaklık kuzenim kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gözde Kermen
gaming gecesinden james donkmey alabilirsin ama dip ses var haberin olsun kullanıyorum dip ses istemiyorsan gp bakabilirsin ama gp medusanın mikrofonu çok cızırtı çıkarıyor ses düzeyini 85 de kullanmanda fayda var alacak isen

not: cızırtı dderken 100 de iken arkadaşın sesi acayip fazla geliyor oda sesi tiksindiici hale getiriyor rahatsız ediyor
Dip ses nedir

Top Bottom