Oyuncu Kulaklığı Seçimi Hakkında Öneri

void proyu beğeniyorum ben ama şahsi açıdan hani görüş olarak. inceleme videosu olarak da sadece onu izledim ki o da bugün o yüzden oneride bulunamayacağım ama uplamış olurum. hayırlı olsun şimdiden

void pro veya kraken te öneririm
sennheiser olan çok giriş seviyesi ondan alınmaz
kraken te > cloud 2
arctis 3 bildiğiniz çöp zaten
void pro alınabilir veya kraken te

SS Arctis 3'e o kadar para verilmez bence
Cloud 2 biraz eskidi ama hala taş gibidir kendisi ( Varsa Alpha yada Alpha S alma imkanın kesinlikle 2'sinden birini tercih et)
Void Pro'da gayet iyi bir tercih olur
Sennheiser olan giriş seviyesi çok iyi olmaz Cloud 2 ve Void Pro daha iyi bir seçim olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 2 alınır mı ? Temiz ya da 2. el ? Mikrofonu kötü onu biliyoruz.
Dediğim gibi biraz eskidi kendisi ama hala taş gibi ve 4-5 senedir kulaklık değiştirmeyip hala c2 kullanan tonlarca insan var bana soracak olursan alınabilir.

Teşekkür ederim
aslında inceleme videolarına bakarak hem mikrofon testlerini incelersin hem de fonksiyonlarını ve rahatlık malzeme kalitesi olarak özelliklerini öğrenip kendi kullanım şekline göre fikir edinsen senin için daha yararlı olacaktır bence :)
hepsi yüksek bütçe kulaklıklar illaki incelemeleri vardır hepsinin
ben void proyu donanım haberden inceledim çok detaylı anlatmış çünkü o uzun kullanımdan sonra deneyim aktardığı için ondan izledim
ayrıca hepsini inceleyen tek bi kanal olursa ondan izle çünkü aynı fikre sahip birinin o kulaklıkları yorumlaması ssenin daha objektif bir fikre sahip olmanı sağlar anlayacağın üzere :)

Geri