Neler Yeni

Yardım Oyuncu Kulaklik sarj etme

louis bloom

80+ Silver
arkadaslar bir seyi asiri merak ediyorum simdi benim Corsair Virtuoso model kablosuz oyuncu kulakligim var illa pc den mi sarj etmek zorundayim prize taksam sorun vb olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Bende Void Elite var. Hep prizden şarj ediyorum.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
arkadaslar bir seyi asiri merak ediyorum simdi benim Corsair Virtuoso model kablosuz oyuncu kulakligim var illa pc den mi sarj etmek zorundayim prize taksam sorun vb olur mu ?
kac w sarj olduklarını bilmek lazım. bende void pro var hep pc den sarj edıyorum. przide kullanacagın adaptör 30-50w falan verrise baya yüksek gelebilir. değerleri öğrenip kıyaslamak lazım.

louis bloom

80+ Silver
kac w sarj olduklarını bilmek lazım. bende void pro var hep pc den sarj edıyorum. przide kullanacagın adaptör 30-50w falan verrise baya yüksek gelebilir. değerleri öğrenip kıyaslamak lazım.
hepimizin corsair kullanmasina cok sevindim :D corsair <3 peki o bahsettiginiz degerleri mouseun kac w adaptor ile sarj edilmesi gerektigine nereden bakabilirim

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
SteelSeries 7p+ kullanıyorum prizde sarj ediyorum kasada sarj olabileceğini düşünmedim hiç voltaj değerlerine bakmak lazım

louis bloom

80+ Silver
SteelSeries 7p+ kullanıyorum prizde sarj ediyorum kasada sarj olabileceğini düşünmedim hiç voltaj değerlerine bakmak lazım
bende tam tersi :D bugune dek hep pc den sarj ettim sarji azalinca takiyorum pc ye oyle sarj ediyorum

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
hepimizin corsair kullanmasina cok sevindim :D corsair <3 peki o bahsettiginiz degerleri mouseun kac w adaptor ile sarj edilmesi gerektigine nereden bakabilirim
adaptörün etrafında değerler yazar hocam ufak yazıyla. ama bizim bu kulaklıkların kac w sarj edılmesi geretktiğini bilmiyom. 20-30w fazlaysa adaptör sarj etmenizi önermem bataryayı hızlı bitirir fazla gelir kulaklıklara. adaptörün fotosunu atarsanız bakabilirim yazıları cekip

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Ben 33w adaptör kullanıyorum bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,396
Üyeler