Neler Yeni

Oyuncu laptopları neden bu kadar pahalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Alp PINAR
Merhaba arkadaşlar bu gün her zaman ki gibi ineternet de dolaşırken laptoplara bakıyım dedim oyuncu laptopları ve normal laptop lar neden bu kadar pahalı heleki oyuncu laptopları neden bu akdar pahalı?

A2 Türkçe için sory qwe

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
içlerinde çoğunlukla gtx veya rtx veya rx olduğu içindir. piyasanın durumu laptopları da etkiliyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Normalden 20 kat daha küçük bir kasaya aynı özellikleri sığdırmaya çalıştıklarından dolayı.

Techno08

80+ Gold
Laptop lükstür ve parçaları pahalıdır. Örnek vermek gerekirse mesela eğer bir masaüstü sisteminin anakartı yandıysa 400 lira verip yenisini alırsın ama laptopta öyle bir şey mümkün değil. Genel olarak pahalı olmasının sebebi bu. Parça. Üretim maliyeti fazla ayrıca.

Excator23cm

80+ Gold
Monitör klavye mouse bazılarında windows olduğu için pahalılar tabi bunlar eklense bile bence biraz daha pahalı ayrıca çok daha küçültüşmüş bir şekilde ayn perrformansında bu fiyatta bayı var.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Merhaba arkadaşlar bu gün her zaman ki gibi ineternet de dolaşırken laptoplara bakıyım dedim oyuncu laptopları ve normal laptop lar neden bu kadar pahalı heleki oyuncu laptopları neden bu akdar pahalı?

A2 Türkçe için sory qwe
kur durumları olsun laptop zaten ayrı bir bileşik bir kasada aldığın ek araçların hepsi bir arada birde ülkenin durumuda belli kanka

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Sunmuş Olduğu Avantajlar için, mesela heryere götürülebilmesi , küçücük olması vs

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Mevcut pc fiyatlarına bakarsak bence tam tersine gaming laptoplar ucuz.

Avolay

80+ Gold
En ucuz RTX 3060 9000TLiken 13.000TLye 3060 max-p içeren laptop var minning olaylarından dolayı oldukça uygun şuan laptoplar PClere göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş

A2 Türkçe için sory qwe
emin değilim ama sanırım klavye ve monitör kendi içinde olduğundan ve bizim koca kasaya sığdırdığımız şeyi onların küçücük kasaya sığdırması ve portatif olması galiba

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M

A2 Türkçe için sory qwe
yüksek maliyetler. Laptop üretmek kolay değil.
monster bile anakart yandığında 4k istiyor. masaüstünde anakartın bozulsa 1kya değiştirirsin ve cpu gpu gibi bileşenlere zarar gelmez.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Teknoloji kuculdukce fiyat artar @banxtre'den caldim bu sozu, yaninda monitor, klavye vs. de var o yuzden pahali olmasi gayet normal.

Top Bottom