Neler Yeni

Oyuncu laptopumun ekranı kırıldı ips panel nereden bulabilirim?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
abdulkadir bayram

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
abdulkadir bayram
4 tane link atmistim hocam hepsi mi yan sanayi
Pardon ben şu marketistan olana tiklamisim tek link sandim. Marketistan sitesindeki yan sanayi hepsiburadadaki de. 60hz zaten. Oburleri hakkinda bilgim yok.

EmreE38

80+ Silver
Oyuncu laptopum asus tuf gaming linki aşağı birakiyorum ekrani gitti ekranini yaptırmak istiyorum uyguna ips panel nereden bulabilirim? Yani uyguna ips panel alip isletmeye alin bunu yapin mi mantıklı yoksa panel ücreti artı yapma ucretini bilgisayarcı yaptirmasi mi mantikli panel tipi ips panel led yaziyor rica etsem uygun panel nerden bulabilirim https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506li-hn077.html#menu
"Uyguna bulma" Şansın yok her türlü iyi kötü bi monitör parası çıkar senden servise göndermek istediğni yaz desteğe

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Başar Gedik
"Uyguna bulma" Şansın yok her türlü iyi kötü bi monitör parası çıkar senden servise göndermek istediğni yaz desteğe
Tamamdir hocam sağolun ben bir bakacağım servis kac tl isteyecek bilgisayarcilar kac tl isteyecek ona göre karar vericem

Satriani

80+ Silver
Tamamdir hocam sağolun ben bir bakacağım servis kac tl isteyecek bilgisayarcilar kac tl isteyecek ona göre karar vericem
Gerçekten kafam rahat olsun istiyorsan kesinlikle servisine gönder ve orjinal panel takıldığına dair bilgi/belge al.
Onun dışında bilgisayarcılara gidersen, bu tip cihazlardan 2.el ya da yan sanayi ürün takıyorlar ve aynı ekran performansını alamayabilirsin.
Eğer günlük kullanım için olsa, çok ekstra fark etmezdi ama oyun için kullanıyorsan hem yenilene hızı hem de renkler açısından fark eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Başar Gedik
Bilgisayarcılara veripte başını ağrıtma bence
Hocam biliyorum doğru diyorsunuz bizimkilerw sormak lazim ona göre neye karar vericegimi artik bakicam
Bilgisayarcılara veripte başını ağrıtma bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten kafam rahat olsun istiyorsan kesinlikle servisine gönder ve orjinal panel takıldığına dair bilgi/belge al.
Onun dışında bilgisayarcılara gidersen, bu tip cihazlardan 2.el ya da yan sanayi ürün takıyorlar ve aynı ekran performansını alamayabilirsin.
Eğer günlük kullanım için olsa, çok ekstra fark etmezdi ama oyun için kullanıyorsan hem yenilene hızı hem de renkler açısından fark eder.
Hocam bilgisyaar eski artık o bilgisayarda çok oyun oynamıyorum sadece oynadiklarim lol valo ve çok fps de vermiyor 120 valo lolde 70 fps bence orijinal taktirmaya gerek var mi? Yani sadece bu laptopum yok çalışsın yeter kafasindayim başımı çok agritir mi yan sanayi urun?

Hocam biliyorum doğru diyorsunuz bizimkilerw sormak lazim ona göre neye karar vericegimi artik bakicam

Hocam bilgisyaar eski artık o bilgisayarda çok oyun oynamıyorum sadece oynadiklarim lol valo ve çok fps de vermiyor 120 valo lolde 70 fps bence orijinal taktirmaya gerek var mi? Yani sadece bu laptopum yok çalışsın yeter kafasindayim başımı çok agritir mi yan sanayi urun?
Daha çok lol ve makine mühendisliği programları kullanıyorum işimi görsün yeter yani orijinal ile çok fark olur mu arasinda

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Dr Luciano
Oyuncu laptopum asus tuf gaming linki aşağı birakiyorum ekrani gitti ekranini yaptırmak istiyorum uyguna ips panel nereden bulabilirim? Yani uyguna ips panel alip isletmeye alin bunu yapin mi mantıklı yoksa panel ücreti artı yapma ucretini bilgisayarcı yaptirmasi mi mantikli panel tipi ips panel led yaziyor rica etsem uygun panel nerden bulabilirim https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506li-hn077.html#menu
dataservis.net
-Laptop çerçevesini çıkarın (bezel)
-paneli, vidalarını sökerek menteşeden ayırın
-panel arkasındaki ürün kodu ile yukarıda verdiğim siteden arama yapın
Eğer fiyat uygun gelirse ve kendiniz takacaksanız , işlem çok zor değil.
-panel arkasındaki soketi çıkarıp yeni paneli takacaksınız, menteşe vidalarını takıp çerçeveyi oturtacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Başar Gedik
dataservis.net
-Laptop çerçevesini çıkarın (bezel)
-paneli, vidalarını sökerek menteşeden ayırın
-panel arkasındaki ürün kodu ile yukarıda verdiğim siteden arama yapın
Eğer fiyat uygun gelirse ve kendiniz takacaksanız , işlem çok zor değil.
-panel arkasındaki soketi çıkarıp yeni paneli takacaksınız, menteşe vidalarını takıp çerçeveyi oturtacaksınız.
Attigin data serviste bana uygun ips.panel yok sanirim

Var mi bulabildiginiz 2. El güzel ips panel benim attigima uygun bilgisayara

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Dr Luciano
Ben bakmadım. Laptop için yedek parça alınacaksa en garanti yerdir. Belki siz bulamadınız. Telefon ile ulaşıp yardım talep edebilir saha sonrası sipariş verebilirsiniz belki...

Satriani

80+ Silver

Daha çok lol ve makine mühendisliği programları kullanıyorum işimi görsün yeter yani orijinal ile çok fark olur mu arasinda
Valla daha önce eski bir laptopa bilgisayarcıda panel taktırmıştım ben, herhangi sorun olmadı.
Muadil bi' bozuk laptoptan çıkan paneli takabiliyolar, ya da yan sanayi sıfır da sipariş edebiliyolar.
Eğer çok ekstra bi' önemi yoksa büyük paralar vermek yerine bi' bilgisayarcıya götür cihazı bilgi al.

Top Bottom