Neler Yeni

Yardım Oyuncu Market İle İlgili

tuğra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tuğra
Instagram
tugravci
Facebook
100015605645249
Uygulamadaki ürün arama özelliği çok kötü geliştirilmeli mesela ram yazıyorum ram kelimesine ait bir şey bulunamadı gibi bir şey diyor ama ram satanlar var aslında sadece arama bulamıyor.
Merhabalar, arama kısmını revize ettik ve geliştirdik. Tekrar göz atmanızı tavsiye ederim!

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Merhabalar, arama kısmını revize ettik ve geliştirdik. Tekrar göz atmanızı tavsiye ederim!
RTX 2060 diye aratınca GTX 1080 li full sistem çıkıyor. Bi de birisi 3800₺ ye 8 GB VRAM i olan RTX 2060 koymuş ama modelinin ne olduğu belli bile değil. Ben mi bi şeyi kaçırıyorum yoksa siz hiç kontrol etmiyor musunuz?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Hocam ben ürün alacağım sizin siteden de şimdi ürün bana bozuk gelse ne oluyor acaba bilgilendirme yapma şansınız var mı ?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ürünleri pazara koyarlarken kategori kategori koymaları daha iyi olabilir. Mesela ben Red Switch mekanik bir klavye arıyorum. Ama benim karşıma çok farklı ürünler, aramak istemediğim ürünler çıkıyor ve bunlar benim aradığım ürünün önüne geçiyor. Ayrıca Bursa/İstanbul gibi kriterler de gelebilir. Elden almak isteyenler için. İnternet sitesinde bu kriteri göremedim.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Selamlar dostlar,

Ben Oyuncu Market'den Satış ve Pazarlama Sorumlusu Tuğra.
Aklınıza takılan bütün soru ve önerilerinizi alabilirim.

Sağlıcakla!
Bu Fiyatlar Nedir ?
1609169797845.png

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,977
İsim
Mert Can Ergün
Bu fiyatların açıklaması yapıldı. Serbest piyasa olduğunu ve ürünlerin fiyatlarına karışamayacaklarını zaten söylediler.
dostum serbest piyasa diyorsunuz ama adamlar sıfır ürüne yakın fiyat çekiyor bide kullanmış ürüne

tuğra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tuğra
Instagram
tugravci
Facebook
100015605645249
Uzun bir aradan sonra merhaba dostlar!

Daha önceki yorumlar da belirttim. Fiyatlandırmalara bizlerin müdahale etme hakkı yoktur. Ayrıca yeni güncellemede kullanıma sunduğumuz özelliklerden bahsetmek istiyorum;

• Yurtiçi Kargo Anlaşması
  • Satış tamamlandıktan sonra maksimum 2 -3 iş günü içerisinde ödeme aktarımı
  • Dijital ürün satışı, E-Pin
  • Referans sistemi ile kazanılan ücretler harcanır hale getirildi
  • Kusurlu/bozuk, anlatıldığı gibi olmayan ürünlerde ödenen kargo ücreti aktarımı
  • Cüzdan sistemi
  • İlan öne çıkarma
  • İsteğe bağlı kullanıcı engelleme
  • Yorumları şikayet etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı zamanda sıkça yönelttiğiniz soruların cevabını burada bulabilirsiniz!

Ürünlerimi satışa nasıl çıkartabilirim?

Ürünlerinizi satışa çıkarmadan önce satıcı profili oluşturmalısınız. Satıcı profili için sizden istediğimiz bilgiler; IBAN numarası, IBAN’a ait ad-soy ad ve T.C. kimlik numaranız gereklidir. IBAN numaranız yok ise ailenizde herhangi bireyin bilgilerini girebilirsiniz.

T.C. Kimlik numaramı istemenizin sebebi nedir?

Güvenli alışverişi sağlamak için istemekteyiz. Bilgileriniz tamamen Oyuncu Market güvencesi ve gizlilik esas ilkelerine uygun bir şekilde saklanmaktadır.

Ürünümü nasıl kargoya verebilirim?

Ürününüz satıldıktan sonra Satış İşlemleri menüsünde bulunan, Sipariş Durumunda sekmesine tıklayıp size özel ürettiğimiz kargo kodu ile gönderim yapabilirsiniz. Ürününüzü kargoya verirken, kargo görevlisine: “Kampanyalar kısmında bulunan Oyuncu Market ile gönderim yapmak istiyorum.” Demeniz yeterlidir.

Ürünüm alıcıya ulaştı, ne yapmam gerekiyor?

Ürününüz alıcıya ulaştıktan sonra 48 saat boyunca test ve iade hakları bulunduğunu unutmayınız. Keyfi iade, alıcı tarafında verilen hasarda iade işlemi gerçekleştirilmez. 48 saat sonunda satışa otomatik onay verilir.

Ürünümün satışı tamamlandı, hesabıma ödeme ne zaman yapılır?

Satışınız başarıyla tamamlandığı takdirde Çarşamba günü iş saatlerinde ödemeniz hesabınıza aktarılacaktır.

Satışım tamamlandı, Çarşamba günü ücretim hesabıma gelmedi ne yapmalıyım?

Satışınız tamamlanmış ve Çarşamba günü ücretiniz hesabınıza aktarılmamışsa satıcı profili kısmında girdiğiniz IBAN veyahut ad-soy ad kısmında yanlışlık yapmış olabilirsiniz. Bu tarz durumla karşılaştığınızda destek ekibimize güncel bilgilerinizi aktararak, ödemenin geri aktarılması için talep oluşturunuz.

Ön ödemeli kartlara ödeme alabilir miyim?

Papara, Ininal, Tosla kartlara ödeme yapamamaktayız. İlerleyen güncellemelerde kullanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Sattığım ürünü nasıl güvence altına alabilirim?

Ürünü kargolamadan önce video kaydı çekiniz. Bu video kaydında: O günün tarihi, Oyuncu Market üzerinden satış yaptığınızı, satılan ürünün çalıştığına dair test videosu çektiğinizi belirtiniz. Bu kanıt videosu, alıcı tarafında ürününüze gelebilecek hasar ve keyfi iadeleri önleyecektir.

Unutmayınız, ürününüzü kargolarken sağlam ve dayanıklı bir şekilde paketlemeniz zorunludur!

Satılan ürünümü kaç günde kargoya verme hakkım var?

Önerilen kargoya verme süresi 2 iş günüdür. Mazeret belirtilmesi halinde 1 iş günü daha eklenir. Aksi durumlarda alıcı ile satış sonrası chat ile iletişime geçerek durumu açıklamanız gerekmektedir.

Komisyon oranlarınız nedir?

Komisyon oranlarımız %3-%10 arası değişkenlik göstermektedir. Ürün ekleme ekranında hesabınıza ne kadar aktarılacağı tutarı görebilirsiniz.

Listeleme bekleyen ürünüm ne zaman satışa çıkar?

Satışa çıkardığınız ürünler, destek ekibimiz tarafından titizlikle kontrol edilmekte ve onaylanmaktadır. Ortalama ilan onaylama süresi 2-3 saat süresi içinde değişmektedir.

Ürün satın aldım, ücret doğrudan satıcıya mı aktarılıyor?

Ödeme yaptığınız ürünün ücreti doğrudan satıcıya aktarılmaz. Ödeme havuza aktarılır, ürün size ulaşır; ürün beklediğiniz gibiyse satışa onay verirsiniz.

Ürünüm hasarlı, kusurlu, eksik geldi ne yapmalıyım?

Uygulama üzerinden iade talebi oluşturup, destek ekibimize mesaj atınız. Destek ekibimiz hızlıca sizlere yardımcı olacak ve yönlendirecektir. Keyfi iadelere onay verilmemektedir.

Ürünü test etme hakkım var mı, onay sürem ne kadar?

Ürün size ulaştıktan sonra 48 saat test etme hakkınız mevcuttur. 48 saat süre içinde, herhangi bir kusur/arıza var ise bu tanımlanan süre içinde iade talebi oluşturmak zorunda olduğunuzu bildirmek isteriz. 48 saat sonunda iade talebi oluşturulamaz, satışa onay verilir. Dilerseniz 48 saat içinde satışa manuel onay verebilirsiniz.

Taksitle ürün alabilir miyim?

Evet, taksitle alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kart bilgilerinizi ödeme ekranında girdiğinizde taksit imkanlarını görebilirsiniz.

Referans programı ne işe yarıyor?

Arkadaşınız sizin referans kodunuzla uygulamaya üye olup, ürünlerini sattığında; puancık kazanmaktasınız. Bu kazandığınız puancıkları alışverişlerinizde harcayabilirsiniz.

Ürünüm ne zaman kargoya verilir?

Satın aldığınız ürün, en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilme zorunluluğu vardır. Satıcı üyemiz ile iletişim kurarak hızlı bir şekilde kargolamasını isteyebilirsiniz.

Satın aldığım ürün hangi anlaşmalı kargo ile gelecek?

PTT Kargo, Yurtiçi kargo ile çalışmaktayız. Satıcı ile iletişim kurarak, konumunuzda en hızlı hizmet veren kargo firması ile gönderilmesini isteyiniz.

Satıcı ile nasıl temas kurabilirim?

İlanların altında bulunan yorumlar kısmından iletişim kurabilirsiniz. Pazarlık yapabilir, detaylı fotoğraf isteyebilirsiniz. Satın aldığınız ürün sonrasında; satıcı ile özel mesajlaşma aktif hale gelecektir.

Oyuncu Market nedir?

Oyuncu Market, senin gibi kaliteli oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir pazar yeri platformudur.

Oyuncu Market’te neler var?

Rekabetine rekabet katacak bilgisayar donanımları, oyun konsolları, çevre ekipmanları…

Kısaca oyuncuya hitap eden her ürün senin için burada! Unutma, sende rekabete katılmak; ürünlerini satmak istiyorsan tam aradığın yerdesin!

Bir fikrim var, size nasıl ulaşabilirim?

Fikirlerine çok değer veriyoruz. Bizlere fikir, öneri tavsiyesinde bulunmak istiyorsan; [email protected] mail adresimize her zaman mail atabilirsin. Ya da uygulama üzerinde bulunan destek ekibimize ulaşarak fikirlerini iletebilirsin.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Uzun bir aradan sonra merhaba dostlar!

Daha önceki yorumlar da belirttim. Fiyatlandırmalara bizlerin müdahale etme hakkı yoktur. Ayrıca yeni güncellemede kullanıma sunduğumuz özelliklerden bahsetmek istiyorum;

• Yurtiçi Kargo Anlaşması
  • Dijital ürün satışı, E-Pin
  • Referans sistemi ile kazanılan ücretler harcanır hale getirildi
  • Kusurlu/bozuk, anlatıldığı gibi olmayan ürünlerde ödenen kargo ücreti aktarımı
  • Cüzdan sistemi
  • İlan öne çıkarma
  • İsteğe bağlı kullanıcı engelleme
  • Yorumları şikayet etme

Aynı zamanda sıkça yönelttiğiniz soruların cevabını burada bulabilirsiniz!

Ürünlerimi satışa nasıl çıkartabilirim?

Ürünlerinizi satışa çıkarmadan önce satıcı profili oluşturmalısınız. Satıcı profili için sizden istediğimiz bilgiler; IBAN numarası, IBAN’a ait ad-soy ad ve T.C. kimlik numaranız gereklidir. IBAN numaranız yok ise ailenizde herhangi bireyin bilgilerini girebilirsiniz.

T.C. Kimlik numaramı istemenizin sebebi nedir?

Güvenli alışverişi sağlamak için istemekteyiz. Bilgileriniz tamamen Oyuncu Market güvencesi ve gizlilik esas ilkelerine uygun bir şekilde saklanmaktadır.

Ürünümü nasıl kargoya verebilirim?

Ürününüz satıldıktan sonra Satış İşlemleri menüsünde bulunan, Sipariş Durumunda sekmesine tıklayıp size özel ürettiğimiz kargo kodu ile gönderim yapabilirsiniz. Ürününüzü kargoya verirken, kargo görevlisine: “Kampanyalar kısmında bulunan Oyuncu Market ile gönderim yapmak istiyorum.” Demeniz yeterlidir.

Ürünüm alıcıya ulaştı, ne yapmam gerekiyor?

Ürününüz alıcıya ulaştıktan sonra 48 saat boyunca test ve iade hakları bulunduğunu unutmayınız. Keyfi iade, alıcı tarafında verilen hasarda iade işlemi gerçekleştirilmez. 48 saat sonunda satışa otomatik onay verilir.

Ürünümün satışı tamamlandı, hesabıma ödeme ne zaman yapılır?

Satışınız başarıyla tamamlandığı takdirde Çarşamba günü iş saatlerinde ödemeniz hesabınıza aktarılacaktır.

Satışım tamamlandı, Çarşamba günü ücretim hesabıma gelmedi ne yapmalıyım?

Satışınız tamamlanmış ve Çarşamba günü ücretiniz hesabınıza aktarılmamışsa satıcı profili kısmında girdiğiniz IBAN veyahut ad-soy ad kısmında yanlışlık yapmış olabilirsiniz. Bu tarz durumla karşılaştığınızda destek ekibimize güncel bilgilerinizi aktararak, ödemenin geri aktarılması için talep oluşturunuz.

Ön ödemeli kartlara ödeme alabilir miyim?

Papara, Ininal, Tosla kartlara ödeme yapamamaktayız. İlerleyen güncellemelerde kullanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Sattığım ürünü nasıl güvence altına alabilirim?

Ürünü kargolamadan önce video kaydı çekiniz. Bu video kaydında: O günün tarihi, Oyuncu Market üzerinden satış yaptığınızı, satılan ürünün çalıştığına dair test videosu çektiğinizi belirtiniz. Bu kanıt videosu, alıcı tarafında ürününüze gelebilecek hasar ve keyfi iadeleri önleyecektir.

Unutmayınız, ürününüzü kargolarken sağlam ve dayanıklı bir şekilde paketlemeniz zorunludur!

Satılan ürünümü kaç günde kargoya verme hakkım var?

Önerilen kargoya verme süresi 2 iş günüdür. Mazeret belirtilmesi halinde 1 iş günü daha eklenir. Aksi durumlarda alıcı ile satış sonrası chat ile iletişime geçerek durumu açıklamanız gerekmektedir.

Komisyon oranlarınız nedir?

Komisyon oranlarımız %3-%10 arası değişkenlik göstermektedir. Ürün ekleme ekranında hesabınıza ne kadar aktarılacağı tutarı görebilirsiniz.

Listeleme bekleyen ürünüm ne zaman satışa çıkar?

Satışa çıkardığınız ürünler, destek ekibimiz tarafından titizlikle kontrol edilmekte ve onaylanmaktadır. Ortalama ilan onaylama süresi 2-3 saat süresi içinde değişmektedir.

Ürün satın aldım, ücret doğrudan satıcıya mı aktarılıyor?

Ödeme yaptığınız ürünün ücreti doğrudan satıcıya aktarılmaz. Ödeme havuza aktarılır, ürün size ulaşır; ürün beklediğiniz gibiyse satışa onay verirsiniz.

Ürünüm hasarlı, kusurlu, eksik geldi ne yapmalıyım?

Uygulama üzerinden iade talebi oluşturup, destek ekibimize mesaj atınız. Destek ekibimiz hızlıca sizlere yardımcı olacak ve yönlendirecektir. Keyfi iadelere onay verilmemektedir.

Ürünü test etme hakkım var mı, onay sürem ne kadar?

Ürün size ulaştıktan sonra 48 saat test etme hakkınız mevcuttur. 48 saat süre içinde, herhangi bir kusur/arıza var ise bu tanımlanan süre içinde iade talebi oluşturmak zorunda olduğunuzu bildirmek isteriz. 48 saat sonunda iade talebi oluşturulamaz, satışa onay verilir. Dilerseniz 48 saat içinde satışa manuel onay verebilirsiniz.

Taksitle ürün alabilir miyim?

Evet, taksitle alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kart bilgilerinizi ödeme ekranında girdiğinizde taksit imkanlarını görebilirsiniz.

Referans programı ne işe yarıyor?

Arkadaşınız sizin referans kodunuzla uygulamaya üye olup, ürünlerini sattığında; puancık kazanmaktasınız. Bu kazandığınız puancıkları alışverişlerinizde harcayabilirsiniz.

Ürünüm ne zaman kargoya verilir?

Satın aldığınız ürün, en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilme zorunluluğu vardır. Satıcı üyemiz ile iletişim kurarak hızlı bir şekilde kargolamasını isteyebilirsiniz.

Satın aldığım ürün hangi anlaşmalı kargo ile gelecek?

PTT Kargo, Yurtiçi kargo ile çalışmaktayız. Satıcı ile iletişim kurarak, konumunuzda en hızlı hizmet veren kargo firması ile gönderilmesini isteyiniz.

Satıcı ile nasıl temas kurabilirim?

İlanların altında bulunan yorumlar kısmından iletişim kurabilirsiniz. Pazarlık yapabilir, detaylı fotoğraf isteyebilirsiniz. Satın aldığınız ürün sonrasında; satıcı ile özel mesajlaşma aktif hale gelecektir.

Oyuncu Market nedir?

Oyuncu Market, senin gibi kaliteli oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir pazar yeri platformudur.

Oyuncu Market’te neler var?

Rekabetine rekabet katacak bilgisayar donanımları, oyun konsolları, çevre ekipmanları…

Kısaca oyuncuya hitap eden her ürün senin için burada! Unutma, sende rekabete katılmak; ürünlerini satmak istiyorsan tam aradığın yerdesin!

Bir fikrim var, size nasıl ulaşabilirim?

Fikirlerine çok değer veriyoruz. Bizlere fikir, öneri tavsiyesinde bulunmak istiyorsan; [email protected] mail adresimize her zaman mail atabilirsin. Ya da uygulama üzerinde bulunan destek ekibimize ulaşarak fikirlerini iletebilirsin.
Uygulamaya ne zaman erişebileceğiz acaba ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Selamlar dostlar,

Ben Oyuncu Market'den Satış ve Pazarlama Sorumlusu Tuğra.
Aklınıza takılan bütün soru ve önerilerinizi alabilirim.

Sağlıcakla!
Uygulamada kadının biri bana, fırtınalı havada kargoya gidip vermedim diye profilime kötü satıcı yazdı, ona bakabilir misiniz?
Bir de bana hakaretlerde bulundu o arkadaş, ben de sinirlenip iptal etmiştim.

tuğra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tuğra
Instagram
tugravci
Facebook
100015605645249
Uygulamada kadının biri bana, fırtınalı havada kargoya gidip vermedim diye profilime kötü satıcı yazdı, ona bakabilir misiniz?
Bir de bana hakaretlerde bulundu o arkadaş, ben de sinirlenip iptal etmiştim.
Merhaba, kontrol etmem için özelden ulaşır mısınız?

Uygulamaya ne zaman erişebileceğiz acaba ?
Merhaba, şu an aktif haldeyiz. Kullanabilirsiniz.

Bu arada tüm ürünlerde geçerli sabit 15TL kargo kampanyamızı kaçırmayınız.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Merhaba ben 23.03 de klavyemi sattım ödemesini sorduğum da sipariş gününden 7 gün sonra aktarılacağı söylendi ancak hala aktarılmadı ve desteğe yazdım bugün saat 11 de hala cevap verilmedi yardımcı olur musunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,109
Üyeler
164,964
Son üye
wold70
Top Bottom