Fps oyunlarımı oynuyorsunuz csgo valorant felan yoksa hem hikayeli hem fps oyunlarımı oynuyorsunuz ona göre panel önerelimMerhaba arkadaşlar oyuncu monitör almak istiyorum. Bütçem 4-5k civarı 27 inç olsun istiyorum. bütçenin az üstü olabilir.
Evet valorant tarzı oyunlar FPS oyunlarıFps oyunlarımı oynuyorsunuz csgo valorant felan yoksa hem hikayeli hem fps oyunlarımı oynuyorsunuz ona göre panel önerelim
Evet valorant tarzı oyunlar FPS oyunları
Viewsonicin tek artısı flat olması , flat olmasın daha ucuz ve 165 hz olsun derseniz asusu alabilirsinizAsus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.795,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 29.764,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tabii ki konunun uzmanı değilim ama monitör alacağım zaman bu konuyu baya bir araştırdım. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğer oyun oynuyorsan bence 24 inç alman daha iyi olur. Bir de eğer 27 inç almayı düşünüyorsan kesinlikle 2k bakman lazım çünkü 24 inç 1920x1080 çözünürlük monitörle 27 inç 1920x1080 çözünürlük monitör bir olmuyor. 24 ve 27 inç arasında çözünürlük aynı kaldığı takdirde alan büyüdüğü için daha pixel pixel bi görüntüyle karşılaşıyorsun ve 27inç 2k altı aldığın taktirde gerçekten pişman olabilirsin.Merhaba arkadaşlar oyuncu monitör almak istiyorum. Bütçem 4-5k civarı 27 inç olsun istiyorum. bütçenin az üstü olabilir.
24 inç monitör tavsiyesi istersen bu senin sistemine göre değişiklik gösterir ama 144 hz 1 ms monitör istiyorsan kendim aktif olarak 1.5 senedir Viewsonic XG2405 kullanıyorum ve piyasada 6-7k civarı olduğu halde vatanbilgisayar şu anda 3700TL gibi bir fiyata satıyor kesinlikle kaçırma derim.Tabii ki konunun uzmanı değilim ama monitör alacağım zaman bu konuyu baya bir araştırdım. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğer oyun oynuyorsan bence 24 inç alman daha iyi olur. Bir de eğer 27 inç almayı düşünüyorsan kesinlikle 2k bakman lazım çünkü 24 inç 1920x1080 çözünürlük monitörle 27 inç 1920x1080 çözünürlük monitör bir olmuyor. 24 ve 27 inç arasında çözünürlük aynı kaldığı takdirde alan büyüdüğü için daha pixel pixel bi görüntüyle karşılaşıyorsun ve 27inç 2k altı aldığın taktirde gerçekten pişman olabilirsin.
Merhaba arkadaşlar oyuncu monitör almak istiyorum. Bütçem 4-5k civarı 27 inç olsun istiyorum. bütçenin az üstü olabilir.
6-7k edecek monitör değil, bazı ürünlerde satıcı kaynaklı fiyat şişmesi olabiliyor.piyasada 6-7k civarı olduğu halde vatanbilgisayar şu anda 3700TL gibi bir fiyata satıyor
Yok 6-7k edecek monitör değil zaten de işte günümüz ekonomisi malum her şey aşırı derecede zamlandı. Fiyat şişirmesi konusunda da bilindik marka olarak sadece Vatan 3799TL'ye satıyor.2K istiyorsanız bu modele bakabilirsiniz.
6-7k edecek monitör değil, bazı ürünlerde satıcı kaynaklı fiyat şişmesi olabiliyor.
Bu attığın ne kadar iyiymiş, hem IPS hem QHD hem 144hz hem de 5500 tl, maşallah. param olsa alırdım direkt2K istiyorsanız bu modele bakabilirsiniz.
6-7k edecek monitör değil, bazı ürünlerde satıcı kaynaklı fiyat şişmesi olabiliyor.