Yani gtg olmayanlar 3.5 4 ms oluyor iyi monitörlerde. Bende AOC 24g2u var 3.8 4ms arası oluyor genelde.Çok yükseğe çıkmadığı sürece sıkıntı yok hocam en fazla 6000 verebilirim yani çok fark ettiriyor degilmi gtg
Genelde rekabetçi oyunları çok fazla tüketiyorum hocam geri kalan oyunları çok oynamıyorum 200 FPS altına çok nadir düşüyor PC 165 hz le 240 arasında kalıyorum yani yardımcı olursanız sevinirimYani gtg olmayanlar 3.5 4 ms oluyor iyi monitörlerde. Bende AOC 24g2u var 3.8 4ms arası oluyor genelde.
Bütçe olarak sıkıntın yok sanırım bence 240 hz al. Attığım monitör yeterli.Genelde rekabetçi oyunları çok fazla tüketiyorum hocam geri kalan oyunları çok oynamıyorum 200 FPS altına çok nadir düşüyor PC 165 hz le 240 arasında kalıyorum yani yardımcı olursanız sevinirim
Birde acaba ölü pixel garantileri varmı o konuya çok takintiliyimdaBütçe olarak sıkıntın yok sanırım bence 240 hz al. Attığım monitör yeterli.
Birde acaba ölü pixel garantileri varmı o konuya çok takintiliyimda
İade edersin bence o kadar takılacak bir durum değil. Şans işi gibi bir şey ölü piksel.Birde acaba ölü pixel garantileri varmı o konuya çok takintiliyimda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela açtım baktım ölü pixel çıktı garanti kapsamına giriyor mu satan kişi mi yoksa distribütör mu karşılıyor
14 gün içerisinde iade edebilirsin dostum. Kutulara zarar verme ve eksik malzeme olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca hepsiburada premium özelliği var 9.90 TL ye alıyorsun o zaman iadeyi gelip evinden alıyorlar ondan yararlanabilirsin.İade hakkım doğuyor yani değil mi
Anladım hocam sağolun14 gün içerisinde iade edebilirsin dostum. Kutulara zarar verme ve eksik malzeme olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca hepsiburada premium özelliği var 9.90 TL ye alıyorsun o zaman iadeyi gelip evinden alıyorlar ondan yararlanabilirsin.