Arkadaşlar 2 yıldır SS Rival 110 kullanıyordum ama sağ tuşu bi çalışıyor bi çalışmıyor kafayı yemek üzereyim. Bana maksimum 300-350 liralık bir önerir misiniz?
Razer viper mini yada razer deathadder v2 mini,50 tl daha eklersen model o yadaArkadaşlar 2 yıldır SS Rival 110 kullanıyordum ama sağ tuşu bi çalışıyor bi çalışmıyor kafayı yemek üzereyim. Bana maksimum 300-350 liralık bir önerir misiniz?
Arkadaşlar 2 yıldır SS Rival 110 kullanıyordum ama sağ tuşu bi çalışıyor bi çalışmıyor kafayı yemek üzereyim. Bana maksimum 300-350 liralık bir önerir misiniz?
www.n11.com
www.n11.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Razer viper mini yada razer deathadder v2 mini,50 TL daha eklersen model o yada
SteelSeries Rival 3 kötü mü?OMEN by HP Reactor Mouse, Kablolu, 16000 DPI, Siyah, 2VP02AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OMEN by HP Reactor Mouse, Kablolu, 16000 DPI, Siyah, 2VP02AA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kötü değil fakat lod sorunu varSteelSeries Rival 3 kötü mü?