- Bütçe
- 1500
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Şu an'a kadar kullandığım mouse'u internetten buldum. Zamanında 70 liraya mı 140 liraya mı ne almıştım sanırım.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Valo , cs2 ve pubg. Kablolu oynamaktan çok sıkıldım , sizce kablosuz alırsam gecikme vs yaşar mıyım ve benim mouse'dan iyi olur değil mi ?
İleride de nasip olursa rainbow six seige , COD gibi oyunlar oynama hedefim var. Bu konuda en başarılı mouse sizce hangisidir ?
Teknik özelliklerinden anlamıyorum ve büyük mouse kullanmaya alışkınım. Kendime göre mouse'u nasıl seçebilirim acaba el boy ve oranına göre ?
Şu tarz modeller sanırım bana daha yakın , siz ne önerirsiniz ? Max 2000 , ne kadar uygun olursa o kadar iyi.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Valo , cs2 ve pubg. Kablolu oynamaktan çok sıkıldım , sizce kablosuz alırsam gecikme vs yaşar mıyım ve benim mouse'dan iyi olur değil mi ?
İleride de nasip olursa rainbow six seige , COD gibi oyunlar oynama hedefim var. Bu konuda en başarılı mouse sizce hangisidir ?
Teknik özelliklerinden anlamıyorum ve büyük mouse kullanmaya alışkınım. Kendime göre mouse'u nasıl seçebilirim acaba el boy ve oranına göre ?
RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Rgb Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Rz01-04870100-r3g1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Rgb Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Rz01-04870100-r3g1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com