Oyuncu mouse önerisi

ya paşam kasma bu kadar altı üstü bir mouse bende 5 tane birbiinden farklı mouse kullandım ve cok bir şey değişmiyor her mouse aynı tipte zaten hepsine alışabiliyorsun yani sıkıntı etme paşam
Paşam sen 5 mouse kullanabiliyorsun. Ama konu sahibi arkadaşın 1'den fazla mouse alabilecek bütçesi var mı ?
Herkesi kendinle bir tutma paşam

Ayrıca her mouse aynı tipte dediğin mouse'a dön bak istersen tekrar

1751552475329.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya paşam kasma bu kadar altı üstü bir mouse bende 5 tane birbiinden farklı mouse kullandım ve cok bir şey değişmiyor her mouse aynı tipte zaten hepsine alışabiliyorsun yani sıkıntı etme paşam

bazı insanlar ağır mouse sever o zaman en hafif mouseu mu tercih edelim paşam bide rahat edemıyorum felan demişssin neyine battı altı üstü mouse güzel kardeşim sanırsın elini felç ediyor :D
Altı üstü mouse diyip, 5 tane farklı mouse almışsın yarma beni. Ayrıca nerede ben "Rahat edemiyorum" demişim.

Son düzenleme:
Paşam sen 5 mouse kullanabiliyorsun. Ama konu sahibi arkadaşın 1'den fazla mouse alabilecek bütçesi var mı ?
Herkesi kendinle bir tutma paşam

Ayrıca her mouse aynı tipte dediğin mouse'a dön bak istersen tekrar

Alıntıyı görüntüle

Altı üstü mouse diyip, 5 tane farklı mouse almışsın yarma beni. Ayrıca nerede ben "Rahat edemiyorum" demişim.
birader birbinden farklı 5 mouse kullandım dedim nerenden anladın 5 mouse aldıgımı yarma ya

birader birbinden farklı 5 mouse kullandım dedim nerenden anladın 5 mouse aldıgımı yarma ya
Sen çok fena numune tipsin. İşine gelene cevap veren, kendi fikrinin herkesce doğru olduğunu sanan. Daha ben sana bir şey anlatmaya çalışmayacağım, hayatında başarılar. Engelledim.

@SEmrey hocam önerdiğinizi mousu o günden beri alamadım, siyah rengi gelsin diye bekledim ama anlaşılan geleceği yok acaba emsal bir model varsa önerebilir misiniz?

mouse

saydığınız şeylere göre istediğiniz mouse bu olması gerekiyor

Geri