Oyuncu mouse önerisi

ya paşam kasma bu kadar altı üstü bir mouse bende 5 tane birbiinden farklı mouse kullandım ve cok bir şey değişmiyor her mouse aynı tipte zaten hepsine alışabiliyorsun yani sıkıntı etme paşam
Paşam sen 5 mouse kullanabiliyorsun. Ama konu sahibi arkadaşın 1'den fazla mouse alabilecek bütçesi var mı ?
Herkesi kendinle bir tutma paşam

Ayrıca her mouse aynı tipte dediğin mouse'a dön bak istersen tekrar

1751552475329.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya paşam kasma bu kadar altı üstü bir mouse bende 5 tane birbiinden farklı mouse kullandım ve cok bir şey değişmiyor her mouse aynı tipte zaten hepsine alışabiliyorsun yani sıkıntı etme paşam

bazı insanlar ağır mouse sever o zaman en hafif mouseu mu tercih edelim paşam bide rahat edemıyorum felan demişssin neyine battı altı üstü mouse güzel kardeşim sanırsın elini felç ediyor :D
Altı üstü mouse diyip, 5 tane farklı mouse almışsın yarma beni. Ayrıca nerede ben "Rahat edemiyorum" demişim.

Son düzenleme:
Paşam sen 5 mouse kullanabiliyorsun. Ama konu sahibi arkadaşın 1'den fazla mouse alabilecek bütçesi var mı ?
Herkesi kendinle bir tutma paşam

Ayrıca her mouse aynı tipte dediğin mouse'a dön bak istersen tekrar

Alıntıyı görüntüle

Altı üstü mouse diyip, 5 tane farklı mouse almışsın yarma beni. Ayrıca nerede ben "Rahat edemiyorum" demişim.
birader birbinden farklı 5 mouse kullandım dedim nerenden anladın 5 mouse aldıgımı yarma ya

birader birbinden farklı 5 mouse kullandım dedim nerenden anladın 5 mouse aldıgımı yarma ya
Sen çok fena numune tipsin. İşine gelene cevap veren, kendi fikrinin herkesce doğru olduğunu sanan. Daha ben sana bir şey anlatmaya çalışmayacağım, hayatında başarılar. Engelledim.

@SEmrey hocam önerdiğinizi mousu o günden beri alamadım, siyah rengi gelsin diye bekledim ama anlaşılan geleceği yok acaba emsal bir model varsa önerebilir misiniz?

mouse

saydığınız şeylere göre istediğiniz mouse bu olması gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,001
Üyeler
186,703
Son üye
BrnSFR
Geri