Oyuncu mouse önerisi

Bide şunu soracaktım malum hepimiz telefon kulaklık gibi şeyler kullanıyoruz ve malum bunların bataryası 1-2 yıl sonra ilk zamanlardaki gibi performans sağlamıyor peki bu kablosuz mouselarda durum nedir? Eğer 1-2 yıla pil ömrü azalacaksa pilli almak bana mantıklı geliyor.
pilliler ek masraf oluşturur ve bataryalı modellere göre daha ağır olurlar haftada 1 uyumadan önce, kullanmadığınız bir zaman aralığında veya kablolu şekilde kullanıp şarjını doldurursunuz ben bunların hiçbiriyle uğraşmak istemediğimden rahatlık olsun diye şarj standlı mouse kullanmaya başladım

Hocam bana göre liste böyle;
- https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976888513 3500TL (Eğer imkan varsa F1 Pro Max öneririm bataryası 2 katı kapasitesine çıkıyor 3800TL. Ayrıca satın almadan önce wraith ile iletişime geçip 8000hz dongle kutu içinden geliyor mu diye sor. Mouse ilk satın alıma başladığında ilk 1000 ya da 500 cihazda kutu için 8000hz vardı.)
- https://wraithesports.com/products/atk-z1-wireless-mouse (Ergo bir mousedur. Şekli ve rahatlığı hoşuna gideceğini düşünüyorsan bakabilirsin.)
- https://wraithesports.com/products/vxe-mad-r-wireless-mouse?variant=48704563839169 (8000hz kullanırsan şarj konusunda seni üzer ancak baya güzel bir mousedur.)
- https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse
- https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse

Sizde aynı şekilde youtubeda bu mouseların incelemelerini bulabilirsiniz.
Hocam sizce pilli mi alayım bataryalı mı

Hocam sizce pilli mi alayım bataryalı mı
Ben hiç pilli mouse kullanmadım ama şahsen bataryalı alırdım. Hep yeni nesil mouselar bataryalı, elbet bir bildikleri vardır. Ayrıca pil mouse'a ekstra olarak ağırlık yapar ve ağırlık dengesi saçma olur gibime geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide şunu soracaktım malum hepimiz telefon kulaklık gibi şeyler kullanıyoruz ve malum bunların bataryası 1-2 yıl sonra ilk zamanlardaki gibi performans sağlamıyor peki bu kablosuz mouselarda durum nedir? Eğer 1-2 yıla pil ömrü azalacaksa pilli almak bana mantıklı geliyor.
Bu arada bu konuda haklsınız. Ama bide şöyle düşünün, O 1-2 yıl içinde kaç defa pil değiştireceksiniz ve mouse çok daha ağır ve dengesi daha saçma olacaktır. Eğer bataryası yüksek mouselara yönelirseniz uzun yıllar boyu hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Mesela bende Superlight 2 var ve kendisi 8000hz destekliyor. Sırf ben hissiyat olarak ve batarya süresi uzatmak için 2000hz'de kullanıyorum. 40 saatte bitecek şarjım, 90 saatlere çıkıyor. Ayrıca bataryalı mouselar çok hızlı şarj oluyor en azından bendeki öyle 30-40 dakikada %80 doluyor.

Ben hiç pilli mouse kullanmadım ama şahsen bataryalı alırdım. Hep yeni nesil mouselar bataryalı, elbet bir bildikleri vardır. Ayrıca pil mouse'a ekstra olarak ağırlık yapar ve ağırlık dengesi saçma olur gibime geliyor.

Bu arada bu konuda haklsınız. Ama bide şöyle düşünün, O 1-2 yıl içinde kaç defa pil değiştireceksiniz ve mouse çok daha ağır ve dengesi daha saçma olacaktır. Eğer bataryası yüksek mouselara yönelirseniz uzun yıllar boyu hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Mesela bende Superlight 2 var ve kendisi 8000hz destekliyor. Sırf ben hissiyat olarak ve batarya süresi uzatmak için 2000hz'de kullanıyorum. 40 saatte bitecek şarjım, 90 saatlere çıkıyor. Ayrıca bataryalı mouselar çok hızlı şarj oluyor en azından bendeki öyle 30-40 dakikada %80 doluyor.
Hocam bu iki mousedan hangisini almalıyım hangisi iyidir

Ekler

• Screenshot_2025-07-03-14-45-09-313_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-03-14-45-09-313_com.android.chrome.webp
    62.3 KB · Hit: 24
  • Screenshot_2025-07-03-14-44-45-990_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-03-14-44-45-990_com.android.chrome.webp
    66.3 KB · Hit: 25
İkiside hemen hemen aynı özelliklere sahip, Gpx Shape istiyorsan A9 alabilirsin senin tutuşuna daha uygun diyebilirim. Vxe R1de kaliteli bir mouse uzun süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana. A9 Plus modeli 800mah bataryaya sahip yani normal kullanımda 2 hafta şarja bile takmazsınız diyebilirim. Bu arada bunları alırken Conlife kodu indirim veriyor, kullanabilirsiniz.

Çok pahalı, uçuk fiyatlı bir mouse aramıyorum. Arada Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ama sonuçta e-sporcu değilim, 4000Hz–8000Hz gibi değerler şart değil. Benim için önemli olan gecikmenin hissedilmemesi.

Pilli ya da şarjlı olması fark etmez, pilli olursa şarj derdi de olmaz. Fiyat konusunda da çok hassas değilim, zaten A101 gibi yerlerde uygun fiyata bulunabiliyor.

Logitech G305 almayı düşündüm ama tam emin değilim. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Eğer G305 uygun değilse, "şunu al daha iyi olur" diye öneri yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
G402 hyperion alın biraz daha para verip ele çok iyi oturuyor gecikmesi falan da hissedilmiyor asla

Hocam iki mouseda üzmez. İkiside aynı sensörü kullanıyor. Ayrıcana A9 Plus'ın bataryası 800mah, R1'in ise 250 mah. ve hafiflik olarakta arada 4-5 gram oynuyor. Ancak A9'un ağırlık dağılımı tek bi yere odaklı olabilir batarya yüzünden. Siz bence ikisinin de incelemelerini izleyin, hangisinin tasarımı ve şekli hoşuna gidiyorsa onu al.

G402 hyperion alın biraz daha para verip ele çok iyi oturuyor gecikmesi falan da hissedilmiyor asla
Senin eline çok iyi oturan mouse başkasının elinede çok iyi oturacak mı?

Hocam iki mouseda üzmez. İkiside aynı sensörü kullanıyor. Ayrıcana A9 Plus'ın bataryası 800mah, R1'in ise 250 mah. ve hafiflik olarakta arada 4-5 gram oynuyor. Ancak A9'un ağırlık dağılımı tek bi yere odaklı olabilir batarya yüzünden. Siz bence ikisinin de incelemelerini izleyin, hangisinin tasarımı ve şekli hoşuna gidiyorsa onu al.

Senin eline çok iyi oturan mouse başkasının elinede çok iyi oturacak mı?
Hocam 2 arkadaş aynı mouse ı kullanıyoruz onun eli küçük benimki büyük ikimizinde eline oturuyor

Hocam 2 arkadaş aynı mouse ı kullanıyoruz onun eli küçük benimki büyük ikimizinde eline oturuyor
O işler öyle olmuyor. Siz elinize oturuyor sanıyorsunuz aslında rahat bile etmiyorsunuz. 108 gram mouse kullanıyorsun şu an, bizim bahsettiğimiz mouselar 50 gram. Daha rahat başka mouselar test edince dediğimi çok daha iyi anlarsın.

O işler öyle olmuyor. Siz elinize oturuyor sanıyorsunuz aslında rahat bile etmiyorsunuz. 108 gram mouse kullanıyorsun şu an, bizim bahsettiğimiz mouselar 50 gram. Daha rahat başka mouselar test edince dediğimi çok daha iyi anlarsın.
o işler nasıl oluyormuş paşam :)

Hocam konuya fazla bişey istemiyorum yazmışsınız şimdi ağırlığa bakıyorsunuz 50 gramlık mouse ı alın ozaman önerilere açık değilseniz kendi bildiğinizi alın

o işler nasıl oluyormuş paşam :)
O işler böyle oluyor paşam

1751549522641.webp

108 Gramlı mouse ve şu şekle sahip mouse'un her ellere olacakmış algısına kapılan insanlar var paşam.. Şu resme 5 dakika bakıp anlayamayacağın şey yok. Omouse yerine ekranda olan diğer mouselardan birine geçiş yapsa eskisinden çok daha rahat hissedecektir. Bana gelip burada 2014'de çıkmış bir mouse'u savunmayın

Hocam konuya fazla bişey istemiyorum yazmışsınız şimdi ağırlığa bakıyorsunuz 50 gramlık mouse ı alın ozaman önerilere açık değilseniz kendi bildiğinizi alın
Siz beni yanlış anladınız. Daha iyi seçenekler varken onu önermeniz çok saçma taş kadar ağır, her ele olmayan mouse'u sanki her ele oluyormuş gibi ballandırıp anlatmanız çok saçma geldi. Mouse'un 2014 yılında çıkması ve teknolojiden geri kalmış olmasını geçtim.

Son düzenleme:
O işler böyle oluyor paşam

Alıntıyı görüntüle
108 Gramlı mouse ve şu şekle sahip mouse'un her ellere olacakmış algısına kapılan insanlar var paşam.. Şu resme 5 dakika bakıp anlayamayacağın şey yok. Omouse yerine ekranda olan diğer mouselardan birine geçiş yapsa eskisinden çok daha rahat hissedecektir. Bana gelip burada 2014'de çıkmış bir mouse'u savunmayın

Siz beni yanlış anladınız. Daha iyi seçenekler varken onu önermeniz çok saçma taş kadar ağır, her ele olmayan mouse'u sanki her ele oluyormuş gibi ballandırıp anlatmanız çok saçma geldi. Mouse'un 2014 yılında çıkması ve teknolojiden geri kalmış olmasını geçtim.
ya paşam kasma bu kadar altı üstü bir mouse bende 5 tane birbiinden farklı mouse kullandım ve cok bir şey değişmiyor her mouse aynı tipte zaten hepsine alışabiliyorsun yani sıkıntı etme paşam

ya paşam kasma bu kadar altı üstü bir mouse bende 5 tane birbiinden farklı mouse kullandım ve cok bir şey değişmiyor her mouse aynı tipte zaten hepsine alışabiliyorsun yani sıkıntı etme paşam
bazı insanlar ağır mouse sever o zaman en hafif mouseu mu tercih edelim paşam bide rahat edemıyorum felan demişssin neyine battı altı üstü mouse güzel kardeşim sanırsın elini felç ediyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,681
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri