OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 979
Kardeşim Allah için ses kartını ne yapacaksın ?cloud 3de ses kartı çıkmıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fifine h9da ses kartı çıkıyor değilmi
Kardeşim Allah için ses kartını ne yapacaksın ?cloud 3de ses kartı çıkmıyor...
asla ama asla cloud 3 alma paranı cope atmaktan baska birsey degil uyarıyorum sakın o hataya dusme ben dustum allahtan iade aldılarbaşka bir önerin varmı tek bir seçenek ile kısıtlı kalmak istemiyorum.
Cloud 3 kendinden ses kartlı.cloud 3de ses kartı çıkmıyor...
Dimi yaKardeşim Allah için ses kartını ne yapacaksın ?
Yine EQ çekmeyi bilmeyen birisi.asla ama asla cloud 3 alma paranı cope atmaktan baska birsey degil uyarıyorum sakın o hataya dusme ben dustum allahtan iade aldılar
Ne sorun yaşadın? tanıdıklarımda var en az 4 yıldır kullananlar var hiç sorunu yok kulaklığın.asla ama asla cloud 3 alma paranı cope atmaktan baska birsey degil uyarıyorum sakın o hataya dusme ben dustum allahtan iade aldılar
Cloud 3 2 yıllık laNe sorun yaşadın? tanıdıklarımda var en az 4 yıldır kullananlar var hiç sorunu yok kulaklığın.
bilmem eq falan paramı verdim rezilllik ugras. yok su ayarı yok bu ayarı yok bu uygulaması bıkkınlık geldi birseyde degismedi rezildi anlıcan benim deneyimimYine EQ çekmeyi bilmeyen birisi.
Kardeşim Allah için ses kartını ne yapacaksın ?
hard bir fps oyuncusuyum ben.. ama ses güzel almak istiyorum. arada belli olmuyor kendim uygulamadan sesimi kaydediyorum değişik şeyler deniyorum.Cloud 3 kendinden ses kartlı.
Dimi ya
ben değişik birisiyim bazen kendim şarkı söylerken sesimi kaydediyorum.Cloud 3 kendinden ses kartlı.
Dimi ya
Pardon. Cloud 2ymiş. Aynı renkler olduğu için karıştırdım.Cloud 3 2 yıllık la
ben cloud 3 le ses kasmayı bırak direk ses duymuyordum fuxi 3 var havitin kulakligi yerin dibine soktular sovme seviyesine kadar cloud 3 den tekrar ona gectim allaha bin sukur dedimhard bir fps oyuncusuyum ben.. ama ses güzel almak istiyorum. arada belli olmuyor kendim uygulamadan sesimi kaydediyorum değişik şeyler deniyorum.
ben değişik birisiyim bazen kendim şarkı söylerken sesimi kaydediyorum.
ailemi ikna etmem gerekiyor 700tlem var 1400tl borç verirlerse alacağım...ben cloud 3 le ses kasmayı bırak direk ses duymuyordum fuxi 3 var havitin kulakligi yerin dibine soktular sovme seviyesine kadar cloud 3 den tekrar ona gectim allaha bin sukur dedim
Şuan Razer Blackshark v2pro kullanıyorum. Bunu almadan önce cloud 3 düşünüyordum. Güzel bir kulaklık bence çok takmayın bu ses kartı falan filanı alın zaten memnun kalıcaksınız driverdan ayar çektikten sonra.gamepower jin almanızı önermiyorum. bu arada kulaklık kafayı yedi 2 yıl dolmadan bozuldu...