Öneri Oyuncu ve gaming kulaklık önerir misiniz.

asla ama asla cloud 3 alma paranı cope atmaktan baska birsey degil uyarıyorum sakın o hataya dusme ben dustum allahtan iade aldılar
Ne sorun yaşadın? tanıdıklarımda var en az 4 yıldır kullananlar var hiç sorunu yok kulaklığın.

Kardeşim Allah için ses kartını ne yapacaksın ?
Cloud 3 kendinden ses kartlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dimi ya
hard bir fps oyuncusuyum ben.. ama ses güzel almak istiyorum. arada belli olmuyor kendim uygulamadan sesimi kaydediyorum değişik şeyler deniyorum.

Cloud 3 kendinden ses kartlı.

Dimi ya
ben değişik birisiyim bazen kendim şarkı söylerken sesimi kaydediyorum.

hard bir fps oyuncusuyum ben.. ama ses güzel almak istiyorum. arada belli olmuyor kendim uygulamadan sesimi kaydediyorum değişik şeyler deniyorum.

ben değişik birisiyim bazen kendim şarkı söylerken sesimi kaydediyorum.
ben cloud 3 le ses kasmayı bırak direk ses duymuyordum fuxi 3 var havitin kulakligi yerin dibine soktular sovme seviyesine kadar cloud 3 den tekrar ona gectim allaha bin sukur dedim

ben cloud 3 le ses kasmayı bırak direk ses duymuyordum fuxi 3 var havitin kulakligi yerin dibine soktular sovme seviyesine kadar cloud 3 den tekrar ona gectim allaha bin sukur dedim
ailemi ikna etmem gerekiyor 700tlem var 1400tl borç verirlerse alacağım...:)

gamepower jin almanızı önermiyorum. bu arada kulaklık kafayı yedi 2 yıl dolmadan bozuldu...
Şuan Razer Blackshark v2pro kullanıyorum. Bunu almadan önce cloud 3 düşünüyordum. Güzel bir kulaklık bence çok takmayın bu ses kartı falan filanı alın zaten memnun kalıcaksınız driverdan ayar çektikten sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri