Hocam ben artık Mesaj sayısı 1.000'nin altında Olanları ciddiye almıyorum bot hesap diyip geçiyorum knk bakıyorsun indirim diye paylaşmış profile tıklıyorsun 28 mesaj yazıyor meselaböyle başlık açanalr paramı alıyor ?
Üye olunma yılını baz alırsakta sen daha yeni bir üyesin böyle sacma bir kriter mi olur ? Yani 1000 mesaj ve üzeri yazınca ciddiye mi alınıyor komedisiniz gerçektenHocam ben artık Mesaj sayısı 1.000'nin altında Olanları ciddiye almıyorum bot hesap diyip geçiyorum knk bakıyorsun indirim diye paylaşmış profile tıklıyorsun 28 mesaj yazıyor mesela
Sanada tavsiye ederim
Böyle toplu fiyat artırdıkları zaman akşamına bileşenlere %5 indirim atıyorlar. Gerçekte %2-3 indirim oluyor.Sepette birkaç ürün vardı. İndirimli hali geçen haftadan en az 300-400 daha pahalı
ne haydırı indirm yok bindirim var efsane fiyatlar yazmış bide ahahahBu ne sacma bir yorum.Kafanıza göre böyle söylemler yapıyorsunuz hayırdır ?
dostum çok mantıklı kusura bakmaOkuma yazman varsa git yazılan kosulları ve acıklamayı oku önce boş yorum yapma burada
Daha önceden başka bir hesabım olmadığını nerden biliyorsun?Üye olunma yılını baz alırsakta sen daha yeni bir üyesin böyle sacma bir kriter mi olur ? Yani 1000 mesaj ve üzeri yazınca ciddiye mi alınıyor komedisiniz gerçekten
sen komedi skeci falan mı yazıyorsun boş zamanlarında acıklamada ben ne yazdım okudun mu hiç.Kendimde kafa bulmusum fark edersen.Kosulları yapıstırma sebebımde eğer okursan orada ürünü daha ucuza bulursan fiyat farkınında belli şartlarda karsılanacagı yazılmıs.Bilip bilmeden toksiklik yapmana gerek yok.Aynı mantıkla bakarsan benımde başka hesaım var belki ne biliyorsun.Karsılastırmalarınız komedi.Daha önceden başka bir hesabım olmadığını nerden biliyorsun?
-Mesaj sayısı az olanlar %99 ya satıcılar kendin ürünlerinin reklamlarını falan yapıyolar indirimde diye yada bu sektörde bu alanda yeni olan kişiler
Şimdi bı adam var mesela 14.000 mesajı var bu forumda birininde 500 Mesajı var sence mantıken hangisi Daha iyidir daha hakimdir foruma fiyatlara vs.???
+Paylaştığın indirime ve yorumlara hiç baktın mı bide destan gibi kopyalayıp yapıştırmışsın kuralları falan sence insanlar bunu okuyacak mı ya satıcısın yada çok anlamıyorsun bunlardan falan yoksa indirimi paylaşır kısaca bilgi verirdin
+Hiç gelen cevaplara baktın mı? Kimse o çok iyi kampanya falan dedi mi? Herkes kampanyanın boş olduğunu söylüyor ben tek değil
+En komiği de Efsane Fiyatlar yazmışsın