Neler Yeni

Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

• Evet

Oylar: 11 22.0%
  • Hayır

Oylar: 13 26.0%
  • Kız işlerine girmiyorum

Oylar: 26 52.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
aktif olarak oyun oynuyorum ama 20 yaşıma geldim hala sevgilim olmadı sevdiğim kızlar bakmadı bende üstüne düşmedim kısmette varsa olur

Bura.K

80+ Silver
Yapmak istesem yaparım, bu devirde sevgili bulmaktan kolay bir şey yok zaten. Sadece Çok yüz vermiyorum ve girişmiyorum.
En iyisi bekar takılmak ya bana göre.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
sew ne yeniliyor mu !

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
hiçbir kızla yakınlaşamadım o raddeye kadar o yüzden oyunlara yöneldim ve halimden memnunum yakınlaştıklarım var ve o dereceye gelirsek oyunumdan taviz verebilirim ama kesinlikle bırakmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
musa
Olm bırak maskülen sayfaları sonra 66 sayfa blackpill manifestosu yazarken bulursun kendini.
hahahahaaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksim'de kalabalıkta yürürken, kötü niyetli kadının biri sapık var dese linç edilirsin, dayağı yersin halktan, mahkemede kadın haksız çıkabilir ama yediğin dayak cabası. Maskülen sayfalar ve eşinden ayrılan mağdur erkeklerin yorumlarını okur musun rica edeyim dostum.
hocam bu tarz şeyler boş sen en zor ihtimalleri düşünüyorsun sosyalleş erkek adamsın gençsin kızlarla konuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
Oyunculara soruyorum, sevgili yapıyor musunuz yoksa insanlardan uzaklaşıp vakit buldukta oyun mu oynuyorsunuz? Oyun + tolgshow izliyorum, vakit buldukça oyundayım. Böyle ne kadar gider bilemiyorum, oğuz sasi yaşantısında dönmekten korkuyorum. Yaş 20, ilişkisiz yaşantımda maskülen sayfalardan ve kadına yönelik adalet sisteminden dolayı oyun dışı evlilik, sevgililik düşünemiyorum ve ileriye yönelik umutlu bakamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Kız arkadaş vs yapıyor musunuz?
kendimi gördüm diyebilirim sana benzer bi durumdaydım özellikle etraftaki kızların yapmacık tavırları ve günübirlik ilişki sevdası miğdemi bulandırıyor. Ama sen biraz fazla karamsarlığa düşmüş gibisin hobi falan edinebilirsin illaki paralı şeyler olmak zorunda deil akşamları 20 dakikalık yürüyüş yapmak , kitap okumak da hobidir bi tık oyunlara ara ver sadece biraz nefes al. Yapapıyomusun bilmiyorum ama spora başlamayı dene ya da bi yerlerde işe gir çalış kafan dağılsın ben öyle yapıyorum en azından bu duruma daha fazla devam edersen asosyalliğe evrilmeye başlıyor ve düzelmek zor oluyor insanları sevmemeye başlıyosun sadece oyun oynayıp günlük rutinlerini yapıyorsun...
umarım yararlı olur.

grasdiyas

80+ Silver
1 kere oldu 3 ay yürüttüm ama mutlusun felan da çok zaman ayırmak zorunda kalıyor sun o sana çok ilgi veriyor ama sen veremiyorsun yapman gereken bir çok şey in arasında insan kafayı yiyor ilgi gösteremediğim için ayrıldım o gün bu gündürdür hiç olmadı boş geliyor biraz iş rdr 2 de bi bitmedi ya detroit işini de halletmek lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
1 kere oldu 3 ay yürüttüm ama mutlusun felan da çok zaman ayırmak zorunda kalıyor sun o sana çok ilgi veriyor ama sen veremiyorsun yapman gereken bir çok şey in arasında insan kafayı yiyor ilgi gösteremediğim için ayrıldım o gün bu gündürdür hiç olmadı boş geliyor biraz iş rdr 2 de bi bitmedi ya detroit işini de halletmek lazım
Dostum, detroit alınır mı? Hikayesi nasıl, türkçe mi? almayı düşünüyordum.

kendimi gördüm diyebilirim sana benzer bi durumdaydım özellikle etraftaki kızların yapmacık tavırları ve günübirlik ilişki sevdası miğdemi bulandırıyor. Ama sen biraz fazla karamsarlığa düşmüş gibisin hobi falan edinebilirsin illaki paralı şeyler olmak zorunda deil akşamları 20 dakikalık yürüyüş yapmak , kitap okumak da hobidir bi tık oyunlara ara ver sadece biraz nefes al. Yapapıyomusun bilmiyorum ama spora başlamayı dene ya da bi yerlerde işe gir çalış kafan dağılsın ben öyle yapıyorum en azından bu duruma daha fazla devam edersen asosyalliğe evrilmeye başlıyor ve düzelmek zor oluyor insanları sevmemeye başlıyosun sadece oyun oynayıp günlük rutinlerini yapıyorsun...
umarım yararlı olur.
Çalışıyorum, geceleri oyundayım. Makale, Forum okuyorum. Sanaldan konuştuklarım var. Dediğin gibi sevgililik boş geliyor, evlilik düşünmüyorum ama tekte ömür geçmez gibi ilerde önüme biri çıkarda evlenirsem diye bekliyorum.

Zepett8

80+ Bronze
ya siz onu bunu bırakında tırnaklarım nasıl ona bakın
067FDAB5-EFC8-46D5-8E2E-657102E781E6.jpeg

furkan32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
Hocam yani zaten bir insan kimse olmadığı için kendini oyunlara verir benim yani dışarı çıkıp ya da ne bilim bir kavga olduğu zaman gezip tozacagim zaman kimsem olmadığı için kendimi oyunlara verdim sevgili olsa oyunlarda azabilir uzun zamandır da böyle gidiyor hayatım 2-3 yil olmuştur bir kızla konusali ciddi anlamda

grasdiyas

80+ Silver
Dostum, detroit alınır mı? Hikayesi nasıl, türkçe mi? almayı düşünüyordum.

Çalışıyorum, geceleri oyundayım. Makale, Forum okuyorum. Sanaldan konuştuklarım var. Dediğin gibi sevgililik boş geliyor, evlilik düşünmüyorum ama tekte ömür geçmez gibi ilerde önüme biri çıkarda evlenirsem diye bekliyorum.
bende oynamadım hala ama az çok gördüğüm kadar alınır bence grafikler mükemmel hikayeside baştan sağma değilmiş ama hikayesi ne kadar akıcıdır bilmem kişinin zevklerine göre yinede alınır oynuyacağım çok iyi duruyor

Top Bottom