Oyunculara yönelik marka isim önerisi

Akanzai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Ciddi ciddi bu işe atılıyorum.Marka ismi bulmak zordur.Akılda kalıcı olmalıdır.Güzel bir isimle oyuncu camiasında ün yapılabilir.Banada böyle öneriler lazım.Belki ilham gelirde isim hakkını alırım.Uyduruktan bir şey olmamalı.Örneğin; omen, razer, bloody, hyperx, zowie vesayre güzel isimler.Böyle şeyler lazım.

WROM.İyi gibi.

Hocam galiba akılda kalıcı başlangıç harflerini oluşturdum.Şunlara göre yapalım.Bu harflerden biriyle başlasın.

w, r , o, s, z, c, v, m
Zhask, Valir, Vexana, carmilla ....
Mlbb karakterleri :)

Cık tutmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bişiler çıkar senden :)
Hocam benim yaratıcılığımdan değil Mobile Legends oyunundaki karakterlerin isimleri hoşuma gidiyor. O sebepten. Fikir edinmek açısından sende karakter isimlerine bakabilirsin. :)

Hocam benim yaratıcılığımdan değil Mobile Legends oyunundaki karakterlerin isimleri hoşuma gidiyor. O sebepten. Fikir edinmek açısından sende karakter isimlerine bakabilirsin. :)
Karakter isimleriyle marka kurmak çok basit bir şey gibi kalır özentilik yerine orijinal isimler bulmak en iyisi.

Teşekkür ederim hocam katkıda bulunman yeterli ki :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karakter isimleriyle marka kurmak çok basit bir şey gibi kalır özentilik yerine orijinal isimler bulmak en iyisi.
Samet hocam keşke bu kadar kolay olsa.Valla marka oluşturmakta zor.Mesela bugün evolve aklıma geldi alınmış :D

Geri