Neler Yeni

Oyuncuların hassasiyeti düşük olupda nasıl biranda dönebiliyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
arkadaşlar çoğu ünlü oyuncu misal valoda düşük dpı ile oynuyorlar ama biranda arkasında flan dönüyorlar dpı ı düşük tututp oyun içi senslerimi yüksek oluyor tamamam fareleri flan iyide ne kadar fark eder ben valoda 1500 dpı 0.2 sens kullanıyorum sizce nasıl düşürmem gerekmi rahatlık flan demeyin iyi bir oyuncu olmak istiyorum eğer düşürürsem 360 dönemiyorum yarım oluyor mouse da rıval3 eğer dediğiniz bir ayar varsa mouse la alakalı söyleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut
Rahat ettiğin ayar en iyisidir başkalarının düşük sens oynamasına fazla takılma ama sen de ben illa ki düşüreceğim sensimi diyorsan kademeli şekilde düşürebilirsin şu an ben cs go'da 400 dpı 2 sens oynuyorum masa boyu mouse pad kullanıyorum ve dönmek için baya çevirmem gerekiyor bilekten oynuyorsan yüksek sensivity oynuyorsundur ama koldan oynuyorsan sensini düşürebilirsin kademeli şekilde örn : 1500 dpı den 1000 daha sonra 800 dpı a kadar in sens ayarını da daha sonra ayarlarsın önceliğin dpı düşürmek olsun 1000 dpi 0.25 sens ayarını deneyebilirsin daha sonra 800 dpı 0.32 0.35 aralığında alışmaya çalış daha fazla düşürmene gerek yok ama ayarlarla çok fazla oynamanı önermem başta da dediğim gibi alıştığın ayar en iyisidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahat ettiğin ayar en iyisidir başkalarının düşük sens oynamasına fazla takılma ama sen de ben illa ki düşüreceğim sensimi diyorsan kademeli şekilde düşürebilirsin şu an ben cs go'da 400 dpı 2 sens oynuyorum masa boyu mouse pad kullanıyorum ve dönmek için baya çevirmem gerekiyor bilekten oynuyorsan yüksek sensivity oynuyorsundur ama koldan oynuyorsan sensini düşürebilirsin kademeli şekilde örn : 1500 dpı den 1000 daha sonra 800 dpı a kadar in sens ayarını da daha sonra ayarlarsın önceliğin dpı düşürmek olsun 1000 dpi 0.25 sens ayarını deneyebilirsin daha sonra 800 dpı 0.32 0.35 aralığında alışmaya çalış daha fazla düşürmene gerek yok ama ayarlarla çok fazla oynamanı önermem başta da dediğim gibi alıştığın ayar en iyisidir.
Hem kolukla hem bileğim le oynuyorum ama genellikle bilmekten oynuyorum sence hangisi daha avantajlı mouspad küçük olduğu icin bilekten oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut
Hem kolukla hem bileğim le oynuyorum ama genellikle bilmekten oynuyorum sence hangisi daha avantajlı mouspad küçük olduğu icin bilekten oynuyorum
düşük sensivity ile oynamak istiyorsan en az M hatta Large bir mouse pad lazım küçük dönüşleri zaten bilekten yapıcaksın düşük sensivity de olsa ama arkanı dönmek istediğinde mecburen koldan savurman gerekecek seçim senin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düşük sensivity ile oynamak istiyorsan en az M hatta Large bir mouse pad lazım küçük dönüşleri zaten bilekten yapıcaksın düşük sensivity de olsa ama arkanı dönmek istediğinde mecburen koldan savurman gerekecek seçim senin.
Bana olması gereken mauspad boyunu yazarmisin bendeki 27 ye 25 galiba yani herkes bu boyuttakini kullanıyor almışken bunu al dediğin bide direk link atarsan kaliteli güzel

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,602
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
İsmini hatırlamadığım bir uygulamanın ayarıyla yapılabilen bir özellik. Hassasiyet ne kadar düşük olursa olsun fareyi aniden hızlıca çevirince otomatik olarak hassasiyeti arttırıp fazlaca döndürüyor fareyi o özellik.

jımalya

80+ Bronze
ivme acik olunca 0.05 sens bile olsa hizli bi cevirisle 360 derece donebilirsin alismasi zor ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
İvme açıyorlar ama bu seferde çok tutarsız dönüyor mouse alışman uzun sürer.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Mouse alanım büyük. Tam anlamıyla tır döndürür gibi mouse'u birden çeviriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,285
Üyeler
159,132
Son üye
unknown61
Top Bottom