The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,618
Olabilir, dediğimi yaparsan anlaşılır fullscreen olarak ve borderless test etBenim monitörde oc var ama ben kapattım onunla alakası varmıdır
Olabilir, dediğimi yaparsan anlaşılır fullscreen olarak ve borderless test etBenim monitörde oc var ama ben kapattım onunla alakası varmıdır
Tamamdır eywOlabilir, dediğimi yaparsan anlaşılır fullscreen olarak ve borderless test et
Oyunu pencereli tam ekrana al düzelirReisler Cümleten Selamın Aleyküm Benim pcde şöyle bir sorun var alt tab atıyorum bazen siyah ekrana düşüyor ve reset atmadanda düzelmiyor buda her zaman olmuyor 10 kere de 1 kere mesela bunun sorunu ne ya
deniyom eywOyunu pencereli tam ekrana al düzelir
Parça alakası olduğunu sanmıyorumdeniyom eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parçalarla alakası varmıdır acaba
yok yine yaptıOyunu pencereli tam ekrana al düzelir
format atmaya çok üşeniyom usbler dolu boşaltması en az 30 dk sürüyoHocam aynı sorun vardı bende de format at dedi arkadaşlar format attım düzeldi
Sistem bileşenleri nedir? Monitör çözünürlüğü nedir?yok yine yaptı
format atmaya çok üşeniyom usbler dolu boşaltması en az 30 dk sürüyo
oyun oynamaktan soğuyom valla
4070 super r5 8400f 32 gb ram 1 tb m2 ssd 500 gb hdd 240 mm sıvı soğutma 1920 x 1080 1920 1080 de oynuyorumSistem bileşenleri nedir? Monitör çözünürlüğü nedir?
Oyunu oynadığın çözünürlük nedir?
Belirtebilir misin?
oda vardı şuan oda yokAynı muhabbetin shift tab versiyonu oluyor bende de, çok can sıkıcı bir durum.
hala oluyorsa sende ddu ile sıfırlayıp deneyebilirsinAynı muhabbetin shift tab versiyonu oluyor bende de, çok can sıkıcı bir durum.