Neler Yeni

Oyunda bir süre sonra FPS'm adeta yerlerde oluyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar Battle Teams adında bir oyun oynuyorum. O kadar sistem istemeyen bir oyun. Bir Flash modu var bir de Unity modu var oyunda. Ben Flash modunda giriyorum oyuna her şeyi en düşüğe alıyorum. FPS ilk başlarda 40 50 arasında dolaşıyor sonra adeta 10 12 FPS'ye kadar geriliyor. 10'dan da düşük olduğu zamanlar oluyor. Sebebi ne olabilir?
Kullandığım sistem;
Pentium T4500 2.30GHZ 2 Çekirdek
DDR2 4GB 400MHZ RAM
64MB Onboard CPU grafik birimi
Biliyorum hani kasması doğal gelebilir fakat bir anda düşüyor böyle.

Techno08

80+ Gold
Sıcaklıklarınız ne alemde? Kaç derece oluyor?çok ısındığı Zaman, işlemci aniden frekansını düşürürse bu tarz problemler olabilir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Techno08

80+ Gold
Hocam açıkçası pek bakmıyorum. Hani afterburner kurmak bu sistem için pek de mantıklı durmuyor.

Anladım hocam. Sorununuzun muhtemel olasılığı bence bu. İsterseniz termal macun yenileyin ve kasayı temizleyin. Bir nebze olsun düzelir diye düşünüyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Anladım hocam. Sorununuzun muhtemel olasılığı bence bu. İsterseniz termal macun yenileyin ve kasayı temizleyin. Bir nebze olsun düzelir diye düşünüyorum.
Sistem emanet hocam. Benim laptop'um bozulduğu için bunu kullanıyorum. Çok da içini açıp kurcalamak istemiyorum. Unity'de oynarız artık kasmasın diye ne yapalım. :(

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kullandığınız bu sistem oyun amaçlı değildir. Oyunun sahneleri değişince tıkanma yaratıyorsa gücü yetmiyor demektir. RAM eksik geliyor olabilir ve işlemci gücü yetmiyor olabilir. Ekran kartınız zaten yok (onboard çipi karttan saymıyorum). Yapılabilecek fazla bir şey yok. Sistem gerçekten çok eski. RAM takviyesi ve SSD deneme şansınız varsa belki bir ölçü işe yarayabilir ama uğraştığınıza değmeyecektir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kullandığınız bu sistem oyun amaçlı değildir. Oyunun sahneleri değişince tıkanma yaratıyorsa gücü yetmiyor demektir. RAM eksik geliyor olabilir ve işlemci gücü yetmiyor olabilir. Ekran kartınız zaten yok (onboard çipi karttan saymıyorum). Yapılabilecek fazla bir şey yok. Sistem gerçekten çok eski. RAM takviyesi ve SSD deneme şansınız varsa belki bir ölçü işe yarayabilir ama uğraştığınıza değmeyecektir.
Anladım hocam. Zaten bu sisteme herhangi bir upgrade yapılmaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom