Buğrahan Mert
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah abi hepimize inşallahAllah arttırsın genç
Eyvallah abi hepimize inşallahAllah arttırsın genç
1000 € ya 3090lı sistem toplar zaten o, o konudan düşünmeye gerek yok : DHocam orada galiba araç fiyatından ziyade diğer yıllık vergileri pahalı galiba.
Boşverin hocam eğer okul veya işyeri yakınsa al bisikleti rahatına bak paran da cebinde kalsın PC fenan alırsın.
Yok 3060lı MSI laptop 1300 dolar hocam abartmadan normal bir şey almayı düşünüyorum yazılım için yoksa oyun için olsa 1660 fln düşünüyordum1000 € ya 3090lı sistem toplar zaten o, o konudan düşünmeye gerek yok : D
Video izlenmiyor hocam
ruhsata isletirse yasak degilBide istesen bile tuned supra alamazsın yasak
Büyük ihtimalle Evo X ya da 350z alıp veilside kit yaptırırım gittiğim gibi almayacağım zaten ehliyet falan 1 sene sürer büyük ihtimalleGösterdiğiniz araçlar stok ise Supra almanızı önermem fazlasıyla abartılmış bi hali, stok hali beklentilerinizi karsilamayabilir çünkü çoğu kişi her suprayi 1.600-2.000hp saniyor. Ben olsam Mitsubishi Lancer Evo X alır doldururdum. Bu arada yanlış biliyor olabilirim ama oraya gittiğiniz gibi araba alamayabilirsiniz.
Ayrıca aldığım arabayla Türkiye'ye geleceğim o yüzden motoruna o kadar büyük yükseltmeler yapamam çok değil 700 HP bı suprayla Hollanda'dan Türkiye'ye doğru düzgün gelebilir miyim bilmiyorum .qGösterdiğiniz araçlar stok ise Supra almanızı önermem fazlasıyla abartılmış bi hali, stok hali beklentilerinizi karsilamayabilir çünkü çoğu kişi her suprayi 1.600-2.000hp saniyor. Ben olsam Mitsubishi Lancer Evo X alır doldururdum. Bu arada yanlış biliyor olabilirim ama oraya gittiğiniz gibi araba alamayabilirsiniz.
700hp bence gereksiz olur. Siz bilirsiniz.Büyük ihtimalle Evo X ya da 350z alıp veilside kit yaptırırım gittiğim gibi almayacağım zaten ehliyet falan 1 sene sürer büyük ihtimalle
350z alırsam böyle yaptırmayı düşünüyorum evo x alırsam üstte attığım fotoğraftaki gibi yaptırırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca aldığım arabayla Türkiye'ye geleceğim o yüzden motoruna o kadar büyük yükseltmeler yapamam çok değil 700 HP bı suprayla Hollanda'dan Türkiye'ye doğru düzgün gelebilir miyim bilmiyorum .q
350z akar hocam
Büyük ihtimalle 350z alacağım zaten ilk arabam olacak pek yeni bir şey olmasın parçası fln kolay bulunsun ucuz olsun istiyorumVergi durumunu vs bilmiyorum ama Nissan 350z alsan akar bence.
Zaten 700hp yaptırmam hocam gelemem orada buraya700hp bence gereksiz olur. Siz bilirsiniz.
Öyle ama ilk arabam olduğu için parçası ucuz olsun istiyorum mutlaka hafif de olsa çarpmalar sürtmeler olacakBen olsaydım Supra alırdım. Çünkü gün geçtikçe pahalanan bir araba.