Oyunda paket kaybı İSS yüzünden mi?

Bet'

80+
Reaksiyon skoru
97
son 2 gündür her dereceli macımda ortalama 4000 paket kaybım mevcut cogunlukla pingimde oynama olmuyor asırı paket kaybı olursa pingim gidiyor 50 falan oluyo kablolu sekilde bağlıyım teknik desteğe yazdıgımda hız testi yaptırdılar bizlik bir durum yok oyun kaynaklı mı ne bi seyler dedi bu paket kaybı oyun yüzünden mi oluyor yoksa geçiştirdi mi beni?

son 2 gündür her dereceli macımda ortalama 4000 paket kaybım mevcut cogunlukla pingimde oynama olmuyor asırı paket kaybı olursa pingim gidiyor 50 falan oluyo kablolu sekilde bağlıyım teknik desteğe yazdıgımda hız testi yaptırdılar bizlik bir durum yok oyun kaynaklı mı ne bi seyler dedi bu paket kaybı oyun yüzünden mi oluyor yoksa geçiştirdi mi beni?
Evet iss yüzünden. Kablolu kullanıyorsun interneti varsayıyorum

bi ara pingim hic gözükmedi tabda birazdan oyun ici değerleri atıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet iss yüzünden. Kablolu kullanıyorsun interneti varsayıyorum
hocam pekii neden bi sey yapmadan yolladılar beni ne demeliyim bunlara

bi ara pingim hic gözükmedi tabda birazdan oyun ici değerleri atıcam

hocam pekii neden bi sey yapmadan yolladılar beni ne demeliyim bunlara
Hangi firmayı kullanıyorsun ve interneti kablolu kullanıyorsun değil mi?

baska oyunlarda da denemeli miyim

Hangi firmayı kullanıyorsun ve interneti kablolu kullanıyorsun değil mi?
evet kablolu son 2 gündür var bu sorun vodafone hic boyle bi sorun yaşamamıstım daha once

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-13 093133.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-13 093133.webp
    5.8 KB · Hit: 21
Kanka oyunu oynadığım zamanlar bu valoda ben de aynı problemi yaşadım bir dönem ticket oluşturdum bir dünya muhattap oldum riot teknik destekle kesinlikle bizden kaynaklı değil internet servis sağlayıcınızla görüşün dediler. Turkcell superonline fiber net kablolu bağlantım vardı. Turkcell ile görüştüm onlar da bizden kaynaklı hiçbir sorun görünmüyor sistemde demişlerdi. Arada bir süre top gibi oynadım sonra oyunu bıraktım birkaç hafta sonra girince kendiliğinden düzelmişti :D

baska oyunlarda da denemeli miyim

evet kablolu son 2 gündür var bu sorun vodafone hic boyle bi sorun yaşamamıstım daha once
Hayvan gibi paket kaybı var, netspeed geçenlerde mahvolmuştu bende bile böyle paket kaybı yoktu hiç bir şey yapamazsın bunla. Iss seni oyalıyor sorun iss kaynaklı %100. Sen ekmek yerken ekmek bozuk çıkarsa fırıncının suçu mudur yoksa ekmeği masaya getirenin mi :D Basit mantık

Hayvan gibi paket kaybı var, netspeed geçenlerde mahvolmuştu bende bile böyle paket kaybı yoktu hiç bir şey yapamazsın bunla. Iss seni oyalıyor sorun iss kaynaklı %100. Sen ekmek yerken ekmek bozuk çıkarsa fırıncının suçu mudur yoksa ekmeği masaya getirenin mi :D Basit mantık
hocam o kadar üstüne gitmeme rağmen o kadar emin konustu ki dedim acaba yanılıyo muyum ya

Kanka oyunu oynadığım zamanlar bu valoda ben de aynı problemi yaşadım bir dönem ticket oluşturdum bir dünya muhattap oldum riot teknik destekle kesinlikle bizden kaynaklı değil internet servis sağlayıcınızla görüşün dediler. Turkcell superonline fiber net kablolu bağlantım vardı. Turkcell ile görüştüm onlar da bizden kaynaklı hiçbir sorun görünmüyor sistemde demişlerdi. Arada bir süre top gibi oynadım sonra oyunu bıraktım birkaç hafta sonra girince kendiliğinden düzelmişti :D
Oyalıyorlar maalesef tüm firmalar yapıyor bunu
tesekkurler

kaspersky ayarlarını yükseğe aldıgım icin olabilir mi arkadaslar format atıp eski ayarlarımda tekrar denememe gerek var mı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri