Neler Yeni

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Buyrun link not: Kendimi bombaya oyun başından beri patlatmıyordum oyun başında oynuyordum ama bu küfürler içinde oynayamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0:51 küfür var bakın oraya.
Kayıt aldığımı söyledim ettiği küfür 1:00

2:32 var

3:05 bakın.

3:45 ten sona kadar da bakın

Ne anlamda çekmek? Videoya çekmek mi tahammül etmek anlamında mı?

Düşünceleriniz neler?
Kutsal a küfür, ırkçılık Şahsa küfür, hakaret bide tehdit olsaydı tam olurdu. Belki oda vardır ben fark etmemişimdir. Böyle biri bu zihniyette yetişkin olmamalı. Yoksa sonuç vasat olur. Bence elinden geleni yap. Hatta suç duyurusu bile yapabilirsin. Bazı arkadaşlar abartma falan diyor. Normal bu online oyunlarda diyor. Ama normal olmamalı bence. Bunun bir şekilde önüne geçilmeli. Bugün oyuna girdim 8 yaşında ki velet gelmiş bana sövüyor. Gerçek hayatta önüme gelse altına edecek ama uzaktan istediğini söyleyebiliyor. Buda berbat ötesi bir durum.

Zula yetkilileri cevap verdimi? Bir zamanlar zula oynardım. Şikayet sistemi gerçekten güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Dostum bunlarla uğraşırsan evin yolunu bulamazsın oyunlara mute konulmuş onu kullan ayrıca mahkemeye versen ses kaydı delil veremezsin birinin sesini habersiz kaydetmek suçtur.

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
Hocam ben normalde doğudayım. Bir gün işim düştü batı ya gittim herkesin karşılıklı birbirlerinin anasına sövdüğünü ve bundan zevk aldıklarını gördüm. Gerçekten çok vasat bir durum. Küfür çok normal karşılanıyor. Bugün kutsal değerlere küfür edenler yarın neler yapmaz.
Gerçekten Çok Haklısınız İnsanlar nereye gidiyor :(

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Aga bu konu hala devam ediyor mu? Konuyu açan naptın şikayette bulundun mu?

Besim Tibuk

80+ Gold

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çok boş bir konu oyuna şikayet etsen zaten yeterli mesela benim her oyuna 30 40 yaşında adamlar geliyor kilini çaldım diye ana bacı sövüyor bende karşılıksız kalmayıp küfür ediyorum sonra muteleyip geçiyorum online oyun oynayacaksan ya takım kurup oynayacaksın yada oyuna başlamadan takımı muteleyecen

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Buyrun link not: Kendimi bombaya oyun başından beri patlatmıyordum oyun başında oynuyordum ama bu küfürler içinde oynayamam.

0:51 küfür var bakın oraya.
Kayıt aldığımı söyledim ettiği küfür 1:00

2:32 var

3:05 bakın.

3:45 ten sona kadar da bakın

Ne anlamda çekmek? Videoya çekmek mi tahammül etmek anlamında mı?

Düşünceleriniz neler?
Tahammül etmek

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Olur öyle, artık takmayacaksınız. Mahkemelerin de çok dikkate aldığını sanmıyorum. Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye de geç. Sesleri mutele. Ve iyi oynamaya bakın.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bununla uğraşmak istiyorum işte ne yapabilirim.
Dava açarsın oda 2 3 yıl sürer en az kazanamaz isen o sana geri dava açar kazanir senden maddi para alir uğraştırır boş işler uğraşmaya değmez

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
hahahahahha
oyun beleş ise ne önemi var ve adamın hesabı yeni ise
yenisini açar

Besim Tibuk

80+ Gold
Uygunsuz davranış
Bu konu yaşıyor mu? Sakinleşince döl israflarına harcayacak kadar değersiz olmadığını anladım vaktimin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom