Neler Yeni

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Haber verdim hocam kaydettiğimi daha çok küfür etti videoda görünüyor zaten. Ben oyun kaydı yapıyordum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır
Karşı tarafa bu durumu söylediysen sıkıntı yok. Ama karşı taraf bunu kabul etti mi ? Haklı iken haksız duruma düşmekte var.

Besim Tibuk

80+ Gold
Karşı tarafa bu durumu söylediysen sıkıntı yok. Ama karşı taraf bunu kabul etti mi ? Haklı iken haksız duruma düşmekte var.
Hocam sebepsizce küfür etmeye başladı ben de kayıt almaya başladığımı söyledim ananı al vb. şeyler söyledi defalarca ikaz ettim ama fayda etmedi.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Elinizde kanıtlar varsa şikayetçi olun. Böylelerin kökü oyun içi cezalarla bitmez.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Nap*m diyebilirsin

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Neden herkes küfürü normalleştirme çabasında?
Gerçekten Küfür İşitmek Sizin İçin Normal mi alıştınız mı buna
Oyun hayatında sesi kapat geç ben öyle yapıyorum Hatta konuşmuyorum bile Türklerde bu durum oyunda fazlasıyla söz konusu. Isınma turunda pistol ile savaşıyorum bana diyor silah çeksene cart curt küfürlü bir şekilde. Ondan dolayı mute yap geç zaten gerçek bir hayatta küfürlü iletişim yapanın akıbetini hakkında fazla konuşmaya gerek yok.

Besim Tibuk

80+ Gold
Elinizde kanıtlar varsa şikayetçi olun. Böylelerin kökü oyun içi cezalarla bitmez.
Hocam dün akşam bu düşünce içindeydim ama uğraşmaya değmez umarım bir gün anlar hatasını.

Nap*m diyebilirsin
Maç boyu her küfür için "Tm." , "Pki." yazdım :D

Maç başı oynuyordum ama bu küfüre başlayınca kendimi patlatmaya başladım kudursun.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ceza almadığı sürece anlamayacaktır ama yine de siz bilirsiniz.
Hangi biri ile uğraşalım hocam tecavüzcülerin serbest kaldığı ülkede bunlar mı ceza alacak ben saldım artık.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
***** ***** yorumlar yapmayın kimse kimsenin saçma hakaretlerini çekmek zorunda değil

Besim Tibuk

80+ Gold
Buyrun link not: Kendimi bombaya oyun başından beri patlatmıyordum oyun başında oynuyordum ama bu küfürler içinde oynayamam.

0:51 küfür var bakın oraya.
Kayıt aldığımı söyledim ettiği küfür 1:00

2:32 var

3:05 bakın.

3:45 ten sona kadar da bakın

***** ***** yorumlar yapmayın kimse kimsenin saçma hakaretlerini çekmek zorunda değil
Ne anlamda çekmek? Videoya çekmek mi tahammül etmek anlamında mı?

Düşünceleriniz neler?

Son düzenleme:

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Neden herkes küfürü normalleştirme çabasında?
Gerçekten Küfür İşitmek Sizin İçin Normal mi alıştınız mı buna
Hocam ben normalde doğudayım. Bir gün işim düştü batı ya gittim herkesin karşılıklı birbirlerinin anasına sövdüğünü ve bundan zevk aldıklarını gördüm. Gerçekten çok vasat bir durum. Küfür çok normal karşılanıyor. Bugün kutsal değerlere küfür edenler yarın neler yapmaz.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Lolde anneler meyve tabağı online oyunlara yeni mi başladın ?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
pek aldırış edilecek bir konu değil, anlıyorum biraz yabancılık çekiyorsun fakat böyle ortamlarda bu tarz insanlardan kaçamıyorsun, sebepsizce, anlamsızca küfür ediyorlar. ben de küfürden fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat müdahale etmek pek mümkün değil çünkü aktif bir şekilde online fps oyunları oynuyorsan saat başı böyle insanlarla karşılaşma ihtimalin var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom