Myronnn 80+ Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 478 Reaksiyon skoru 94 20 Ocak 2024 #1 Bu her zaman olmuyor arada sırada oluyor. Oyun oynarken ALT-TAB attığımda PC bir anda 1 FPS oluyor, her şey yavaşlıyor takıla takıla ilerliyor, bir süre sonra ( 1-2 Dakika içinde, bazen daha uzun) kendi kendine düzeliyor.
Bu her zaman olmuyor arada sırada oluyor. Oyun oynarken ALT-TAB attığımda PC bir anda 1 FPS oluyor, her şey yavaşlıyor takıla takıla ilerliyor, bir süre sonra ( 1-2 Dakika içinde, bazen daha uzun) kendi kendine düzeliyor.
FurkanIIy 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1,851 Reaksiyon skoru 1,247 21 Ocak 2024 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve "chkdsk c: /f /r " komutunu uygula. Biraz uzun sürüyor bilgin olsun.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve "chkdsk c: /f /r " komutunu uygula. Biraz uzun sürüyor bilgin olsun.
Myronnn 80+ Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 478 Reaksiyon skoru 94 21 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 FurkanIIy yazmış: CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve "chkdsk c: /f /r " komutunu uygula. Biraz uzun sürüyor bilgin olsun. Devamı için tıklayın... Böyle oluyor. Yeniden başlattım ve hiç bir şey olmadı.
FurkanIIy yazmış: CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve "chkdsk c: /f /r " komutunu uygula. Biraz uzun sürüyor bilgin olsun. Devamı için tıklayın... Böyle oluyor. Yeniden başlattım ve hiç bir şey olmadı.
FurkanIIy 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1,851 Reaksiyon skoru 1,247 21 Ocak 2024 #4 Myronnn yazmış: Alıntıyı görüntüle Böyle oluyor. Yeniden başlattım ve hiç bir şey olmadı. Devamı için tıklayın... Windows açık olduğu için işlemi yapamıyor hocam, bilgisayarı yeniden başlattığında işlem devreye girecek
Myronnn yazmış: Alıntıyı görüntüle Böyle oluyor. Yeniden başlattım ve hiç bir şey olmadı. Devamı için tıklayın... Windows açık olduğu için işlemi yapamıyor hocam, bilgisayarı yeniden başlattığında işlem devreye girecek