Neler Yeni

Oyundayken anlık ping giriyor.

Crash1907

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Rust oynarken 2 gündür anlık ping giriyor ve 10 saniye fln sürüyor nedeninin anlamadım 1000 ms oluyor birden geri 30 a düşüyor. wifi adaptörü kullanıyorum ama onlan alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü şimdiye kadar böyle bir şey olmadı.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Rust oynarken 2 gündür anlık ping giriyor ve 10 saniye fln sürüyor nedeninin anlamadım 1000 ms oluyor birden geri 30 a düşüyor. wifi adaptörü kullanıyorum ama onlan alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü şimdiye kadar böyle bir şey olmadı.
%90 WIFI adaptörü kaynaklı. İmkan varsa kablo çekip bir de onla dener misin?

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%90 WIFI adaptörü kaynaklı. İmkan varsa kablo çekip bir de onla dener misin?
kabloluydu zaten ama fiber çektik eve ve modemin yeri değiştiği için kabloyu evin içinde gezdiremem lazım o yüzden bunu aldım zaten yani şimdiye kadar yoktu ne oldu da böyle oldu

Erda Yıldırım

80+ Gold
Rust oynama kral bağımlılık yapıyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
kabloluydu zaten ama fiber çektik eve ve modemin yeri değiştiği için kabloyu evin içinde gezdiremem lazım o yüzden bunu aldım zaten yani şimdiye kadar yoktu ne oldu da böyle oldu
WIFI ile sorun yaşamayıp bir anda mı başladı? Çünkü WIFI üstünden anlık ping artışı normal bir şey.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
WIFI ile sorun yaşamayıp bir anda mı başladı? Çünkü WIFI üstünden anlık ping artışı normal bir şey.
hocam 3 haftadır adaptörü kullanıyorum 2 gün önceye kadar bir şey yoktu dün birden ping girmeye başladı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
hocam 3 haftadır adaptörü kullanıyorum 2 gün önceye kadar bir şey yoktu dün birden ping girmeye başladı
Hangi model aldın? Bir de diğer oynadığın oyunlarda da yapıyor mu?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,249
İsim
Emre siyah
Rustun sunucuları ile de alakalı olabilir ama yüksek ihtimalle alıcı kaynaklı ne kadar uzak olursa olsun ethernet çekmek en iyisi (10mt ethernet çektim modemden odaya).

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
diğer oyunlarda denemedim bilmiyorum . Ucuz bir şey zaten trio w-136
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rustun sunucuları ile de alakalı olabilir ama yüksek ihtimalle alıcı kaynaklı ne kadar uzak olursa olsun ethernet çekmek en iyisi (10mt ethernet çektim modemden odaya).
bende çekerdim ama işte modem duvarda olduğu için kapını yanında o yüzden duvardan aşağıya inen ve duvarın köşesinden geçen kablo kaba dururdu o yüzden çekmek istemedim

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Hocam ya şey soracam ya akşam telefonda oyun oynarken wifi birden gidiyor 4 5 sn sonra yine geliyor her gün oluyor bazen de birden ping çıkıyor acaba internetlen alakalı bir sorun yok mu ? Fiber altyapısı yoktu 1 ay önce geldi, bizde 2 hafta önce fibere geçtik yavaş gibiydi türk telekomu aradık gelip modemi değiştirdiler yanlış değilsem bu sorunlar bu modemden sonra oldu.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
diğer oyunlarda denemedim bilmiyorum . Ucuz bir şey zaten trio w-136
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende çekerdim ama işte modem duvarda olduğu için kapını yanında o yüzden duvardan aşağıya inen ve duvarın köşesinden geçen kablo kaba dururdu o yüzden çekmek istemedim
Bu WIFI USB'sini duymamıştım.
Hocam ya şey soracam ya akşam telefonda oyun oynarken wifi birden gidiyor 4 5 sn sonra yine geliyor her gün oluyor bazen de birden ping çıkıyor acaba internetlen alakalı bir sorun yok mu ? Fiber altyapısı yoktu 1 ay önce geldi, bizde 2 hafta önce fibere geçtik yavaş gibiydi türk telekomu aradık gelip modemi değiştirdiler yanlış değilsem bu sorunlar bu modemden sonra oldu.
Modem olarak ne taktılar? İlk Fiber modemi değiştirip başka fiber modem mi verdiler?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Top Bottom