Volt değil watt diyorsun herhalde. İşlemci 1-1,3 arası stabil çalışır. Watt olarak düşmeyi diyorsan minimum mhz ayarlayabilirsin amd ise ryzen masterdan. Psuda sıkıntı olabilir tam sıkıntıyı bilmiyorum.
Ekranı böyle pencereli mi oynuyon
seçiliGüç seçeneklerinden Yüksek performans seçili mi?
hayır alt tab hızlı atmak için böyle yaptım 0 fps e düşünce direkt bilgisayar kasıyo masa üstü falanEkranı böyle pencereli mi oynuyon
Ben psu olarak yorumladım yada gpu. İnternetin kötüyse bazen sunucu bağlantısı da yapıyor o şekilde.seçili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır alt tab hızlı atmak için böyle yaptım 0 fps e düşünce direkt bilgisayar kasıyo masa üstü falan
Grafik birimi ile iletişim halinde cpu kardeşim nasıl yok ? Ya psu yada gpu senin sorun oyun içi gpu kullanımını izle.800 DPI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartlık bişe yok ki
DPI değil hani şu mouselar varya 8K 4K hertz polling rate o tarz bir şey yok dimi.800 DPI
Bide farklı oyunlarda yapıyor mu onu incele dediğim gibi belki sunucu kaynaklıdır. Oyun içi ping ani yükseldiğinde de fps e etki edebiliyor.Grafik birimi ile iletişim halinde cpu kardeşim nasıl yok ? Ya psu yada gpu senin sorun oyun içi gpu kullanımını izle.