OYUNDAYKEN CPU VOLTAJI DÜŞÜYOR PLS YARDIM

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
ARKADAŞLAR MESELA LOL OYNUYORUM HER ŞEY NORMALKEN 144 FPS ALIYORUM CPU BU SIRADA 60-100V ARASI ÇEKERNEK BİRANDA 20V A DÜŞÜYO VE 0 FPS ALIYORUM BUNU HER OYUNDA YAPIYOR BİLGİSAYARI KIRICAM AZ KALDI

Volt değil watt diyorsun herhalde. İşlemci 1-1,3 arası stabil çalışır. Watt olarak düşmeyi diyorsan minimum mhz ayarlayabilirsin amd ise ryzen masterdan. Psuda sıkıntı olabilir tam sıkıntıyı bilmiyorum.

Volt değil watt diyorsun herhalde. İşlemci 1-1,3 arası stabil çalışır. Watt olarak düşmeyi diyorsan minimum mhz ayarlayabilirsin amd ise ryzen masterdan. Psuda sıkıntı olabilir tam sıkıntıyı bilmiyorum.
1753479602493.webp

seçili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır alt tab hızlı atmak için böyle yaptım 0 fps e düşünce direkt bilgisayar kasıyo masa üstü falan
Ben psu olarak yorumladım yada gpu. İnternetin kötüyse bazen sunucu bağlantısı da yapıyor o şekilde.

800 DPI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartlık bişe yok ki
Grafik birimi ile iletişim halinde cpu kardeşim nasıl yok ? Ya psu yada gpu senin sorun oyun içi gpu kullanımını izle.

Grafik birimi ile iletişim halinde cpu kardeşim nasıl yok ? Ya psu yada gpu senin sorun oyun içi gpu kullanımını izle.
Bide farklı oyunlarda yapıyor mu onu incele dediğim gibi belki sunucu kaynaklıdır. Oyun içi ping ani yükseldiğinde de fps e etki edebiliyor.

Geri