yandıktan sonra kapatıyor veya baya zorlandığı anda kapatırZaten zorlanırsa sistem kendini kapatmıyor mu ?
Tereddüt diyorum zaten dikkat ederseniz olur mu ? tereddüt oluyorHayır bunu ben bile biliyorum ki mühendisin daha iyi bilmesi lazım sonuçta işi bu değil mi?
Ya sfndsklngdsklfnsklfHayır bunu ben bile biliyorum ki mühendisin daha iyi bilmesi lazım sonuçta işi bu değil mi?
Peki son bir şey daha sormak istiyorum hani demiştim ya hemen %76 ya çektim diye peki sürekli oderecelerde durursa sorun oluyor deilmi zaten artardı daha da yani 87 iyi birderece deil ve sürekli o derecede kalması zararlı olur deilmi ?95-100 bilemedin 105.
Aynen dışarda çöp toplayıp akşamları ameliyata girmek işleri pardon yanlış hatırlamışım(!)Ya sfndsklngdsklfnsklf
Bilgisayar mühendisinin işi bilgisayar bileşenleri ile haşır neşir olmak değil.
Bilgisayar mühendisliği temel olarak yazılım, programlama ve algoritma ile ilgilenir. Bilgisayar ağları, veri tabanı yöneticiliği ve gömülü sistemler de diğer çalışma alanlarıdır. Bilgisayar mühendisleri, programlama dilleri, yazılım tasarımı ve yazılım - donanım tümleştirmesi eğitimi alırlar.Aynen dışarda çöp toplayıp akşamları ameliyata girmek işleri pardon yanlış hatırlamışım(!)
İşte ben de diyorum ki bunları ben bile biliyorum sen nasıl bilmiyorsun işin bilgisayarla ilgili sonuçta.Bilgisayar mühendisliği temel olarak yazılım, programlama ve algoritma ile ilgilenir. Bilgisayar ağları, veri tabanı yöneticiliği ve gömülü sistemler de diğer çalışma alanlarıdır. Bilgisayar mühendisleri, programlama dilleri, yazılım tasarımı ve yazılım - donanım tümleştirmesi eğitimi alırlar.
Tamamda işi pc bileşenleriyle değil, yazılımla ilgili.İşte ben de diyorum ki bunları ben bile biliyorum sen nasıl bilmiyorsun işin bilgisayarla ilgili sonuçta.
Boşverin arkadaş anlamıyorBilgisayar mühendisliği temel olarak yazılım, programlama ve algoritma ile ilgilenir. Bilgisayar ağları, veri tabanı yöneticiliği ve gömülü sistemler de diğer çalışma alanlarıdır. Bilgisayar mühendisleri, programlama dilleri, yazılım tasarımı ve yazılım - donanım tümleştirmesi eğitimi alırlar.
80 üstüne çıktığında dikkatli olman lazım 90 derecenin üzerine çıkıldığında mangal yapmaya başlayabilirsin!. Benim eski laptop ile 84 dereceyi görmüştüm (8 yıldır çalışıyor hala)Arkdaşlar 1 dakikalığına kapattım forzadaydım ekran kartı %42 fan hızıyla çalışıyordu ve 57 dereceydi 0 a çektim 1 dk lığına 87 ye çıkınca geri açtım szce donanımsal bir sorun olmuşmudur ?
sadece donanımsal bir zarar verirmi diye merak ettim sizce80 üstüne çıktığında dikkatli kullanmaya devam etmen lazım 90-95'ün üzerine çıkıldığında hasar vermeye başlar. Benim eski laptop ile 84 dereceyi görmüştüm (8 yıldır çalışıyor hala)