Neler Yeni

Yardım Oyundayken Ekran kartı Fanı Kapatmak ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hayır bunu ben bile biliyorum ki mühendisin daha iyi bilmesi lazım sonuçta işi bu değil mi?
Ya sfndsklngdsklfnsklf
Bilgisayar mühendisinin işi bilgisayar bileşenleri ile haşır neşir olmak değil.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
95-100 bilemedin 105.
Peki son bir şey daha sormak istiyorum hani demiştim ya hemen %76 ya çektim diye peki sürekli oderecelerde durursa sorun oluyor deilmi zaten artardı daha da yani 87 iyi birderece deil ve sürekli o derecede kalması zararlı olur deilmi ?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ya sfndsklngdsklfnsklf
Bilgisayar mühendisinin işi bilgisayar bileşenleri ile haşır neşir olmak değil.
Aynen dışarda çöp toplayıp akşamları ameliyata girmek işleri pardon yanlış hatırlamışım(!)

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Aynen dışarda çöp toplayıp akşamları ameliyata girmek işleri pardon yanlış hatırlamışım(!)
Bilgisayar mühendisliği temel olarak yazılım, programlama ve algoritma ile ilgilenir. Bilgisayar ağları, veri tabanı yöneticiliği ve gömülü sistemler de diğer çalışma alanlarıdır. Bilgisayar mühendisleri, programlama dilleri, yazılım tasarımı ve yazılım - donanım tümleştirmesi eğitimi alırlar.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bilgisayar mühendisliği temel olarak yazılım, programlama ve algoritma ile ilgilenir. Bilgisayar ağları, veri tabanı yöneticiliği ve gömülü sistemler de diğer çalışma alanlarıdır. Bilgisayar mühendisleri, programlama dilleri, yazılım tasarımı ve yazılım - donanım tümleştirmesi eğitimi alırlar.
İşte ben de diyorum ki bunları ben bile biliyorum sen nasıl bilmiyorsun işin bilgisayarla ilgili sonuçta.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
İşte ben de diyorum ki bunları ben bile biliyorum sen nasıl bilmiyorsun işin bilgisayarla ilgili sonuçta.
Tamamda işi pc bileşenleriyle değil, yazılımla ilgili.
Bu arada pc mühendisi arkadaşımızın Türkçesi A0

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Boşverin arkadaş anlamıyor :D

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Arkdaşlar 1 dakikalığına kapattım forzadaydım ekran kartı %42 fan hızıyla çalışıyordu ve 57 dereceydi 0 a çektim 1 dk lığına 87 ye çıkınca geri açtım szce donanımsal bir sorun olmuşmudur ?
80 üstüne çıktığında dikkatli olman lazım 90 derecenin üzerine çıkıldığında mangal yapmaya başlayabilirsin!. Benim eski laptop ile 84 dereceyi görmüştüm (8 yıldır çalışıyor hala)

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
80 üstüne çıktığında dikkatli kullanmaya devam etmen lazım 90-95'ün üzerine çıkıldığında hasar vermeye başlar. Benim eski laptop ile 84 dereceyi görmüştüm (8 yıldır çalışıyor hala)
sadece donanımsal bir zarar verirmi diye merak ettim :D sizce

Top Bottom