Yeni nesil laptopların çoğu bu derecelerde kardeşim ısınıyorlar bunu kabul etmek lazım ha diyorsan ben biraz performansdan ödün verebilirim turbo boost kapatabilirsin ve nitro senseden turbo fan modunu aç kulaklık kullanıyorsan aynı modeli kullanıyorumrdr 2 oynarken sıcaklık değerleri böyle normal mi
model acer nitro 5 an515 58 işlemci i5 12500h ekran kartı rtx4050
sağolun hocam tavsiyeniz içinYeni nesil laptopların çoğu bu derecelerde kardeşim ısınıyorlar bunu kabul etmek lazım ha diyorsan ben biraz performansdan ödün verebilirim turbo boost kapatabilirsin ve nitro senseden turbo fan modunu aç kulaklık kullanıyorsan aynı modeli kullanıyorum
rdr 2 oynarken sıcaklık değerleri böyle normal mi
model acer nitro 5 an515 58 işlemci i5 12500h ekran kartı rtx4050
Rica ederim birde eğer biosu ellemekten korkmazsan hyper therading kapatabilirsin oda 5-7 derece etkiliyor ben 75 sabit kullanıyorum aynı laptopusağolun hocam tavsiyeniz için
hayır yokLaptop altında yükseltici var mı ?
Rica ederim birde eğer biosu ellemekten korkmazsan hyper therading kapatabilirsin oda 5-7 derece etkiliyor ben 75 sabit kullanıyorum a
Deneyeceğim hocam sağolunRica ederim birde eğer biosu ellemekten korkmazsan hyper therading kapatabilirsin oda 5-7 derece etkiliyor ben 75 sabit kullanıyorum aynı laptopu
hayır yok
Render yapmayacaksa o kadar güce gerek yok bence ekran kartına hayli hayli yeten bir işlemci zatenO halde tekrar oyunda sistemi zorlayın ve bu sefer laptobu altından biraz tutup kaldırın o fanların iyice rahat hava alıcağı şekilde, ciddi bir fark görürseniz bir yükseltici alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hyper thread kapatırsan işlemcinin performansını ciddi kısarsın bu bir çözüm değil.
masa üzerinde olduğu için dediğiniz doğrudur hocam fark var havaya kaldırıncaO halde tekrar oyunda sistemi zorlayın ve bu sefer laptobu altından biraz tutup kaldırın o fanların iyice rahat hava alıcağı şekilde, ciddi bir fark görürseniz bir yükseltici alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hyper thread kapatırsan işlemcinin performansını ciddi kısarsın bu bir çözüm değil.
Render yapmayacaksa o kadar güce gerek yok bence ekran kartına hayli hayli yeten bir işlemci zaten
masa üzerinde olduğu için dediğiniz doğrudur hocam fark var havaya kaldırınca
oyun oynuyorum sadeceRender yapmayacaksa o kadar güce gerek yok bence ekran kartına hayli hayli yeten bir işlemci zaten
Nvdia denetim masasından fpsyi de 144 ile sınırlandır oyunlarda sınırlandırmanın geçerli olabilimesi için oyunun içinde adı pencereli tam ekranmı öyle bir ayar var onu kullanman gerekiyoroyun oynuyorum sadece