Oyundayken pc kapanıyor

z0ka

80+
Reaksiyon skoru
50
Selam dostlar, bir sorunum var bir türlü çözemedim. Oyun açıyorum oyuna giriyor 3 dk sonra donuyo ve pc ben kapatana kadar kullanılmıyor. Pubg GTA5 de oluyor başka oyun yok zaten. Aida64 sen işlemciyi Rami ekran kartını disklerin hepsini stress testi yaptım 1 saat boyunca hiç bir şey olmadı. Ardından oyuna girdim direk attı.
Denediğim çözümler
Format macun değişme oyun silip yükleme sürücüleri güncelleme
Ne olur yardım edin gına geldi artık
Ryzen 5 2600
Gigabyte b450m h
16 gb ddr4 3000 MHz ram apacer + xpg cl16
500w psu
Gtx 970 4 gb

Selam dostlar, bir sorunum var bir türlü çözemedim. Oyun açıyorum oyuna giriyor 3 dk sonra donuyo ve pc ben kapatana kadar kullanılmıyor. PUBG GTA5 de oluyor başka oyun yok zaten. Aida64 sen işlemciyi Rami ekran kartını disklerin hepsini stress testi yaptım 1 saat boyunca hiç bir şey olmadı. Ardından oyuna girdim direk attı.
Denediğim çözümler
Format macun değişme oyun silip yükleme sürücüleri güncelleme
Ne olur yardım edin gına geldi artık
Ryzen 5 2600
Gigabyte b450m h
16 gb ddr4 3000 MHz ram apacer + xpg cl16
500w psu
Gtx 970 4 gb
ısınıyor olabilir mi değerler bakınız

ısınıyor olabilir mi değerler bakınız
Değerler işlemci 72 maks gpu 69 maks m2 49 maks şeklinde
Post automatically merged:

Psu yetmiyordur sen emn olmak için ekran kartının driverıı güncelle temizle ve slotları kontrol et olmadıysa psu alman gerek, muhtemelende psudan kaynaklı.
Hocam ama 1 yılı aşkındır kullanıyorum şu aralar olmaya başladı. Nvidia son sürüm güncel zaten. Boşuna psu değişmek istemiyorum.

Değerler işlemci 72 maks gpu 69 maks m2 49 maks şeklinde
Post automatically merged:

Hocam ama 1 yılı aşkındır kullanıyorum şu aralar olmaya başladı. Nvidia son sürüm güncel zaten. Boşuna psu değişmek istemiyorum.
Senin yazdıklarını okuduktan sonra yorumu değiştirdim muhtemelen psu yetmiyor yapcak bir şey yok 650w öneririm. Yük altında kapanıyor aha aklıma geldi yazarken psu bağlantıları tam mı işlemci ekran kartı bağlantıları 1 pin bile boştaysa açılmaz eğer tam takılıysa git kendine 650 700w psu al.

Senin yazdıklarını okuduktan sonra yorumu değiştirdim muhtemelen psu yetmiyor yapcak bir şey yok 650w öneririm. Yük altında kapanıyor aha aklıma geldi yazarken psu bağlantıları tam mı işlemci ekran kartı bağlantıları 1 pin bile boştaysa açılmaz eğer tam takılıysa git kendine 650 700w psu al.
Hocam şöyle ki bundan önce 750ti kullanıyorum ondada oluyordu aynısı, işlemci gpu tam yükte çalışıyor zaten 1 saat tam yükte çalıştı oyuna girince bozuyor valorant lol sıkıntı yok gta pubg giriyorum donuyor sistem.

Hocam şöyle ki bundan önce 750ti kullanıyorum ondada oluyordu aynısı, işlemci gpu tam yükte çalışıyor zaten 1 saat tam yükte çalıştı oyuna girince bozuyor valorant lol sıkıntı yok gta PUBG giriyorum donuyor sistem.
Dediklerimi yaptıysan sen tamirciye götür hazır sistem aldıysan aldığın yere bu arada tamircinin yanında dur çakallıklar yapabiliyorlar ben uzaktan pek bir şey yapamam psu slotlarını kontrol et olmadı psu değiştir buradan yazıyla önerebileceklerim bu kadar insan bir foto atar skorları atar işlemcide ekran kartında bir şeyler var mı diye program yapıp foto atar.

Dediklerimi yaptıysan sen tamirciye götür hazır sistem aldıysan aldığın yere bu arada tamircinin yanında dur çakallıklar yapabiliyorlar ben uzaktan pek bir şey yapamam psu slotlarını kontrol et olmadı psu değiştir buradan yazıyla önerebileceklerim bu kadar insan bir foto atar skorları atar işlemcide ekran kartında bir şeyler var mı diye program yapıp foto atar.
Hocam işteyim de sabah test yapmıştım işlemci ekran kartı fln bağırıyordu ama 1 saate yakın pc sağlamdı. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum pek

Hocam depolama birimi yapıyor olabilir başka bir depolama ile deneme şansın varsa eski bilgisayarımda dediğin sorun vardı sorun harddisktenmiş.

Hocam depolama birimi yapıyor olabilir başka bir depolama ile deneme şansın varsa eski bilgisayarımda dediğin sorun vardı sorun harddisktenmiş.
Olabilir yakın zamanda m2 aldim ekstra olarak toshiba ssd var. Toshibaya Windows kurup deneyeyim en iyisi eğer sorun m2 de ise garantiye cukkalarim 😄

Olabilir dostum oyun yogun disk kullanımı yapıyor tahmini powerdan olsa bilgisayarın reset atar donmaz zannetmiyorum psu dan olduğunu diski kontrol et birde ram yapar.

Olabilir dostum oyun yogun disk kullanımı yapıyor tahmini powerdan olsa bilgisayarın reset atar donmaz zannetmiyorum psu dan olduğunu diski kontrol et birde ram yapar.
Hocam şimdi kesin emin oldum aslında çünkü donduğu sırada pc yeniden başlayınca sistem m2yi görmüyor. Psu kapatıp açıyorum görüyor m2 sonra açılıyor sistem. Bence m2 den akşam denicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,351
Üyeler
190,900
Son üye
ntaildota
Geri