Oyundayken windows sesi arttırınca fps'de düşüş.

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Bu bahsettiğim durum daha önce cs'go da dahil her oyunda vardı diyebilirim.Windowsda odaklanma yardımı vb. bir kaç gereksiz şeyi kapattıktan sonra Cs:go'da olan bu sorunu düzelttim.Ama az da olsa Pubg ve Ets 2 tarzı oyunlarda olabiliyor.Bunu için ne yapmam lazım?Herkesde olan bir şey mi?Yoksa windows'un iş bilmezliklerinden biri mi?
Windows 10 1909.

Son düzenleme:
Alt tab attığında genelde fps 30'a sabitleniyor. Ondan dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsin.
Yani bu windows'un yeni 2004 sürümünde düzeldi mi onu merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alt tab attığında genelde fps 30'a sabitleniyor. Ondan dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsin.
Hocam benim bahsettiğim alt+tab'dan ziyade windowsun kendi sesini arttırıp azaltmayla ilgili.

Yani bu windows'un yeni 2004 sürümünde düzeldi mi onu merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim bahsettiğim alt+tab'dan ziyade windowsun kendi sesini arttırıp azaltmayla ilgili.
2004 sürümü şuan sıkıntılı açıkcası. Güncellememeni tavsiye ederim. Şu kısmı anlayamadım. Klavyedeki kısayollardan mı kısmaya çalışıyorsunuz ?

2004 sürümü şuan sıkıntılı açıkcası. Güncellememeni tavsiye ederim. Şu kısmı anlayamadım. Klavyedeki kısayollardan mı kısmaya çalışıyorsunuz ?
Yok hocam,klavyede ses açma tekerliği var.Arabalardaki gibi.
Klavye modeli: Philips Spk8614

2004 sıkıntılı aynı sorunu yaşadım tavsiyem bi anca önce 1909 a geç

kusura bakmayın hocam Tekrar format atıp denermisiniz
Daha format atalı 5 ay falan oldu onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Windowstan kaynaklı veya oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum.Her oyunda olmuyor çünkü.Dediğim gibi windows'un iş bilmezliği olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,812
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri