Oyundayken windows sesi arttırınca fps'de düşüş.

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Bu bahsettiğim durum daha önce cs'go da dahil her oyunda vardı diyebilirim.Windowsda odaklanma yardımı vb. bir kaç gereksiz şeyi kapattıktan sonra Cs:go'da olan bu sorunu düzelttim.Ama az da olsa Pubg ve Ets 2 tarzı oyunlarda olabiliyor.Bunu için ne yapmam lazım?Herkesde olan bir şey mi?Yoksa windows'un iş bilmezliklerinden biri mi?
Windows 10 1909.

Son düzenleme:
Alt tab attığında genelde fps 30'a sabitleniyor. Ondan dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsin.
Yani bu windows'un yeni 2004 sürümünde düzeldi mi onu merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alt tab attığında genelde fps 30'a sabitleniyor. Ondan dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsin.
Hocam benim bahsettiğim alt+tab'dan ziyade windowsun kendi sesini arttırıp azaltmayla ilgili.

Yani bu windows'un yeni 2004 sürümünde düzeldi mi onu merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim bahsettiğim alt+tab'dan ziyade windowsun kendi sesini arttırıp azaltmayla ilgili.
2004 sürümü şuan sıkıntılı açıkcası. Güncellememeni tavsiye ederim. Şu kısmı anlayamadım. Klavyedeki kısayollardan mı kısmaya çalışıyorsunuz ?

2004 sürümü şuan sıkıntılı açıkcası. Güncellememeni tavsiye ederim. Şu kısmı anlayamadım. Klavyedeki kısayollardan mı kısmaya çalışıyorsunuz ?
Yok hocam,klavyede ses açma tekerliği var.Arabalardaki gibi.
Klavye modeli: Philips Spk8614

2004 sıkıntılı aynı sorunu yaşadım tavsiyem bi anca önce 1909 a geç

kusura bakmayın hocam Tekrar format atıp denermisiniz
Daha format atalı 5 ay falan oldu onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Windowstan kaynaklı veya oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum.Her oyunda olmuyor çünkü.Dediğim gibi windows'un iş bilmezliği olduğunu düşünüyorum.

Geri