Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
Gamesatış da güvenilir onu da kullandım.
oyun yine satıcıdan allınmış oluyor böyle yaparak hem arkadaşa parasını nakite çevirmede yardım ediyorsunuz hem de indirimli alıyorsunuz.Teşekkürler, oyunları satıcısından almayı tercih ederim. Orjinal oyunu yasal olduğu için tercih ederken güvensiz yöntemler ile oyun asla almam ve önermem de.
kimse yanlış anlamasında kod çalıntı kartla mı alındı nereden temin edildi kaynağı ne ben bunu banlandıktan sonra araştırdım öğrendim yoksa en ucuzları tercih ederdim. benim için alınabilir bir risk değil teşekkürler.oyun yine satıcıdan allınmış oluyor böyle yaparak hem arkadaşa parasını nakite çevirmede yardım ediyorsunuz hem de indirimli alıyorsunuz.
sizin kararınız tabi de kodla satmıyordur arkadaş steam den arkadaş ekleyip gift atıyor kendi bakiyesiylekimse yanlış anlamasında kod çalıntı kartla mı alındı nereden temin edildi kaynağı ne ben bunu banlandıktan sonra araştırdım öğrendim yoksa en ucuzları tercih ederdim. benim için alınabilir bir risk değil teşekkürler.
adam kurumsal firmaya güvenemeyip böyle bişi yapsa şoka girerdimsizin kararınız tabi de kodla satmıyordur arkadaş steam den arkadaş ekleyip gift atıyor kendi bakiyesiyle
yok kardeş ben almam sağolasın yine desizin kararınız tabi de kodla satmıyordur arkadaş steam den arkadaş ekleyip gift atıyor kendi bakiyesiyle
Yok hocam bana gelmez öyle şeyler eyvallah düşündüğünüz için, iyi forumlar dilerim.adam kurumsal firmaya güvenemeyip böyle bişi yapsa şoka girerdim
Teşekkürler size de iyi forumlar, bu arada Pisa Kulesi daha yamukyok kardeş ben almam sağolasın yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam bana gelmez öyle şeyler eyvallah düşündüğünüz için, iyi forumlar dilerim.