Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunfor güvenilir mi? Nasıl oluyor? Şaşırtıcı!

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Teşekkürler, oyunları satıcısından almayı tercih ederim. Orjinal oyunu yasal olduğu için tercih ederken güvensiz yöntemler ile oyun asla almam ve önermem de.
oyun yine satıcıdan allınmış oluyor böyle yaparak hem arkadaşa parasını nakite çevirmede yardım ediyorsunuz hem de indirimli alıyorsunuz.

yamuk

80+
oyun yine satıcıdan allınmış oluyor böyle yaparak hem arkadaşa parasını nakite çevirmede yardım ediyorsunuz hem de indirimli alıyorsunuz.
kimse yanlış anlamasında kod çalıntı kartla mı alındı nereden temin edildi kaynağı ne ben bunu banlandıktan sonra araştırdım öğrendim yoksa en ucuzları tercih ederdim. benim için alınabilir bir risk değil teşekkürler.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
kimse yanlış anlamasında kod çalıntı kartla mı alındı nereden temin edildi kaynağı ne ben bunu banlandıktan sonra araştırdım öğrendim yoksa en ucuzları tercih ederdim. benim için alınabilir bir risk değil teşekkürler.
sizin kararınız tabi de kodla satmıyordur arkadaş steam den arkadaş ekleyip gift atıyor kendi bakiyesiyle

yamuk

80+

Yıkık

80+
yok kardeş ben almam sağolasın yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam bana gelmez öyle şeyler eyvallah düşündüğünüz için, iyi forumlar dilerim.
Teşekkürler size de iyi forumlar, bu arada Pisa Kulesi daha yamuk :D :D

Top Bottom