erkan18181
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Yeni aldığım pcye gta 5 indireceğim de Torrent İndiriliyor muş bir sıkıntı olur mu?
Bende sıkıntı yaratmadı ama bence şu son olaylardan sonra (steam dolara geçmesi falan) mantıklı oldu bu işlerYeni aldığım pcye gta 5 indireceğim de Torrent İndiriliyor muş bir sıkıntı olur mu?
her zaman mantıklıydıBende sıkıntı yaratmadı ama bence şu son olaylardan sonra (steam dolara geçmesi falan) mantıklı oldu bu işler
Ben de bir sıkıntısını görmedim hocam, bence güvenilebilir.Yeni aldığım pcye gta 5 indireceğim de Torrent İndiriliyor muş bir sıkıntı olur mu?
Epic games de büyük indirim geldiğinde takip et kuponla birlikte gta 5 100 küsür liralara düşüyor.Malum fiyatlar uçmuş orjinal para yetmiyor
Yakın zamanda kupon vermez bence Epic GamesEpic games de büyük indirim geldiğinde takip et kuponla birlikte gta 5 100 küsür liralara düşüyor.
merak ettim o iyi siteleri yazarmısınız özeleBen sıkıntı yaşamadım o sitede (!)
İstersen özelden yaz yardımcı olayım daha iyi siteler var (!)![]()
Yaff yaz yazayımmerak ettim o iyi siteleri yazarmısınız özele
Onun yerine gta5 içinde var olan epic hesapları satılıyor 20 50tl ye falanEpic games de büyük indirim geldiğinde takip et kuponla birlikte gta 5 100 küsür liralara düşüyor.
Kral banada yazarmısın banada lazımYaff yaz yazayım![]()
Yazarsan yazarımOnun yerine gta5 içinde var olan epic hesapları satılıyor 20 50tl ye falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral banada yazarmısın banada lazım![]()