Neler Yeni

Oyunlar artık keyif vermiyor.

Kerpeten

80+
Reaksiyon skoru
35
Evet arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi kendimi bildim bileli bilgisayarları severim merağımda vardir bakimlari sokup takmalari hep ben yaparim bundan 4 yıl oncesine kadar cok keyif alırdım oyunlardan arkadaşlarla toplanıp human fall flat oynarken bile saatlerce kahkaha atardım çok özledim o günleri daha 1 ay olmadı kendime kıyak bir sistem topladım eski günlere döneyim diye hemen kurdum oyunları rdr2 last of us cuberpunk vs inanır mısınız o kadar hevesle kurdum ama oyunu açtıktan yarım saat sonra öyle bir sıkılma geliyor ki direkt kapatıyorum last of us hariç ondada sıkıldım ama bitirebildim yani demem o ki artık eskisi gibi zevk tat alamiyorum günde 2 saat ayırabiliyorum işim gereği ama o 2 saat bana zehir oluyor bir öneriniz var mıdır?

Büyüdün artık tavsiye olarak bir kaç ay oyun oynama daha sonra oynayınca keyif alırsın

En azından yaşın biraz büyük ben 14 e gircem 1-2 senedir oyunlardan zevk almıyorum.

Eski ortamının olmamasından da kaynaklanabilir, millet yaşından bahsetmiş ondan da olabilir, başka şeylere ilgi duyuyor olabilirsin, o tarz oyunları artık kaldıramıyor olabilirsin.

Ekran kartını bana satabilirsin mesela. Yine eski oyunlarını oynarsın sorun çözülür.

Ekran kartı için 100 TL başlangıç fiyat teklif ederim

o zamanlar oyunlar eğlenceliydi çünkü bir çoğuyla yeni tanılıyorduk o zamanlar eğlenceliydi çünkü arkadaşımız boldu o zaman eğlenceliydi çünkü oyunlar p2w değildi şuan eğlenemiyoruz çünkü oyunlar sadece birbirini tekrarlıyan bağımlı yapmaya çalışan şeyler eğlenemiyoruz çünkü arkadaşlarımız oyunlar yerine farklı eğlenceler buldu eğlenemiyoruz çünkü oyun firmaları artık her yerden para almaya çalışıyor haliyle yaş ilerleyince olgun kazanıncada anlıyorsun artık herşeyin ne kadar saçma olduğunu en azından benim fikrim bu yönde

evli 5 kişilik aileyiz 39 yasindayim her oyunyu oynarim. vakit fazla olmadigindan drd2 yi mesela 4 senedir 50 saat oyandim. kafa bos olmayınca adepte olamiyorsun daha cok gir cik oyunlara yoneliyorsun.
pubg ve pes 2021 lig yapıyorum 2 ser mac. simdi.the last of us 2 oynuyorum. 3 hafta oldu ama bitirecem.
büyümek şudur aslında: arkadaslarinla hesabina En son ne zaman internet kafede counter 1.6 oynamaya gittin?
bu senin benim yaşadığımız tamamen vakit, başka şeylere yönelme vs.

evli 5 kişilik aileyiz 39 yasindayim her oyunyu oynarim. vakit fazla olmadigindan drd2 yi mesela 4 senedir 50 saat oyandim. kafa bos olmayınca adepte olamiyorsun daha cok gir cik oyunlara yoneliyorsun.
pubg ve pes 2021 lig yapıyorum 2 ser mac. simdi.the last of us 2 oynuyorum. 3 hafta oldu ama bitirecem.
büyümek şudur aslında: arkadaslarinla hesabina En son ne zaman internet kafede counter 1.6 oynamaya gittin?
bu senin benim yaşadığımız tamamen vakit, başka şeylere yönelme vs.

Anahtar cümle kafanın boş olmaması. Düşünecek çok fazla şey olunca sadece oyun değil hiçbir aktivite yapılmıyor. YouTube senin X benim öyle dolaşıyor insan sadece.

Evet arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi kendimi bildim bileli bilgisayarları severim merağımda vardir bakimlari sokup takmalari hep ben yaparim bundan 4 yıl oncesine kadar cok keyif alırdım oyunlardan arkadaşlarla toplanıp human fall flat oynarken bile saatlerce kahkaha atardım çok özledim o günleri daha 1 ay olmadı kendime kıyak bir sistem topladım eski günlere döneyim diye hemen kurdum oyunları rdr2 last of us cuberpunk vs inanır mısınız o kadar hevesle kurdum ama oyunu açtıktan yarım saat sonra öyle bir sıkılma geliyor ki direkt kapatıyorum last of us hariç ondada sıkıldım ama bitirebildim yani demem o ki artık eskisi gibi zevk tat alamiyorum günde 2 saat ayırabiliyorum işim gereği ama o 2 saat bana zehir oluyor bir öneriniz var mıdır?
Başka oyun türlerini dene RPG olur mesela en baba örnek witcher mmorpg oyunlar olabilir

olayı anlatıyorum"arkadaşlarınla oynamak" tüm olay bu kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,386
Üyeler
173,367
Son üye
vicdansiz
Geri