Neler Yeni

Oyunlar diskde var fakat giremiyorum

Erwn2541

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Uslu
Beyler ben w11 den w10 a geçtim her şey sıfırlandı fakat d diskimdeki oyunlar diskde duruyor fakat steame girdiğim de yükle diyor yükleye basıncada sadece c diski gözüküyor ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Oğuz Tutkun
steam ayarlarından kütüphane klasörünü eklemelisin. diskini eklediğinde yüklü görünecek

Shourd

80+ Silver
Beyler ben w11 den w10 a geçtim her şey sıfırlandı fakat d diskimdeki oyunlar diskde duruyor fakat steame girdiğim de yükle diyor yükleye basıncada sadece c diski gözüküyor ne yapmalıyım
size adım adım anlatıyım muhtemelen düzelir düzelmez ise söyleyin -steam anasayfasına gelin ordan sol üsteki steam yazısının üstüne gelip ayarlar seçeneğini seçin sonra ayarlara girince depolamayı seçin ardından yerel sürücü kısmında yazan sürücüyü d diski olarak seçin ve yanındaki üç noktaya tıklayıp kütüphaneyi onar diyin

Erwn2541

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
size adım adım anlatıyım muhtemelen düzelir düzelmez ise söyleyin -steam anasayfasına gelin ordan sol üsteki steam yazısının üstüne gelip ayarlar seçeneğini seçin sonra ayarlara girince depolamayı seçin ardından yerel sürücü kısmında yazan sürücüyü d diski olarak seçin ve yanındaki üç noktaya tıklayıp kütüphaneyi onar diyin
tamamdır şimdi aklıma gelmişti yaptım teşekkür ederim <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,569
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom