ayarlarda görüntü yerine var biraz ararsan bulursun eğer bulamazsan oyunda fsr desteği yoktur ve açmalımıyım diye sorma destejliyosa kesinlikle açArkadaşlar rx 6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var black myth wukong oynuyorum fsr vs açayım mı ve nasıl açılıyor
Arkadaşlar rx 6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var black myth wukong oynuyorum fsr vs açayım mı ve nasıl açılıyor
hocam fsr diye bir bölüm var fsr xess vs var ekran kartı drivirindan fsr açmam gerkir miFSR oyunlarda fps artışı sağlarsizin tercihinize kalmış açıp açmamak eğer oyun destekliyorsa oyun içi ayarlardan açabilirsiniz
bildiğim kadarıyla oyun içinden açman yeterli amd driver indede fps arttıran ayarlarvar onlarada bakmanı oneririmhocam fsr diye bir bölüm var fsr xess vs var ekran kartı drivirindan fsr açmam gerkir mi
oyun içinden açmanız gereklihocam fsr diye bir bölüm var fsr xess vs var ekran kartı drivirindan fsr açmam gerkir mi
hocam afmf2.1 diye bir ayar var ne işe yarıyor bu açayım mı bunu fps 120 sabitledim 200 civarı alıyorum normalde sabitlemeyinceoyun içinden açmanız gerekli
hocam oda fps yi arttıran bir ayar ancak görüntüde ufak tefek bozulmalar olabilirhocam afmf2.1 diye bir ayar var ne işe yarıyor bu açayım mı bunu fps 120 sabitledim 200 civarı alıyorum normalde sabitlemeyince