Yardım OYUNLAR İÇİN FSR AÇILMALI MI

han1010

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar rx 6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var black myth wukong oynuyorum fsr vs açayım mı ve nasıl açılıyor

Arkadaşlar rx 6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var black myth wukong oynuyorum fsr vs açayım mı ve nasıl açılıyor
ayarlarda görüntü yerine var biraz ararsan bulursun eğer bulamazsan oyunda fsr desteği yoktur ve açmalımıyım diye sorma destejliyosa kesinlikle aç

Son düzenleme:
FSR oyunlarda fps artışı sağlarsizin tercihinize kalmış açıp açmamak eğer oyun destekliyorsa oyun içi ayarlardan açabilirsiniz

FSR oyunlarda fps artışı sağlarsizin tercihinize kalmış açıp açmamak eğer oyun destekliyorsa oyun içi ayarlardan açabilirsiniz
hocam fsr diye bir bölüm var fsr xess vs var ekran kartı drivirindan fsr açmam gerkir mi

Deneyin hocam. Konu açmanıza gerek yok. Ekran kartınızın bütün ayarlarını kurcalayın, deneyin. Bozarsanız gelin buraya yazın çözelim. Birilerinin aç açma demesi bu kadar önemli olmamalı.

Geri