Neler Yeni

oyunlar için nickname

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
evet oyunlar için nickname arıyorum şu an kullandığım iki nick var birisi burkles birisi raexy tam olarak beğenemiyorum sisin önerileriniz varsa bekliyorum doluşun

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Nickname'ini kendin bulsan daha mantıklı. Oradan buradan duyulan, alıntı yapılan Nickname'ler seni ne kadar hoşnut edecek ki?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ismin akın ise sana bir öneri bırakayım

axfury

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hocam allah aşkına 2 3 nick yazıcam uyarı veya tatile göndericekler
arkadaşlar yardımcı olur size :D

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belki paylaştıkça gözümü kestirip kafamdan bir nick uydururum umuduyla yazdım zaten esinlenmek gibi yani
Nickname'ini kendin bulsan daha mantıklı. Oradan buradan duyulan, alıntı yapılan Nickname'ler seni ne kadar hoşnut edecek ki?

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
evet oyunlar için nickname arıyorum şu an kullandığım iki nick var birisi burkles birisi raexy tam olarak beğenemiyorum sisin önerileriniz varsa bekliyorum doluşun
“Luxe” olabilir belki ama kafandan salla bişeyler ne kulağına hoş geliyorsa ben öyle yaptım 😁

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,725
İsim
Taha yücel
RqquZen felan yani görüsünü havali olsun yeter bence yada random at jdhdjdhfh :D

Xiahou0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan Ak
Instagram
matthew_gh0
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198348428061/
Facebook
1000115855
bro raexy bence gayet iyi bir nick güzel bulmuşsun. Ben olsam bunu kullanırdım fakat nick name bulmak dede korkut hikayelerini bilirsin orda gençler kahramanlık sonrası isim koyulurdu onun gibi görüyorum ben açıkcası nick de 1 günde bulunabilecek bir şey değildir bana göre bir isim koyarsın beğenmezsin sonra son 3 harfini değiştirirsin böyle böyle yaparak kendi nickini ortaya çıkarırsın sonunda kafana yatan bir nick olur

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
bro raexy bence gayet iyi bir nick güzel bulmuşsun. Ben olsam bunu kullanırdım fakat nick name bulmak dede korkut hikayelerini bilirsin orda gençler kahramanlık sonrası isim koyulurdu onun gibi görüyorum ben açıkcası nick de 1 günde bulunabilecek bir şey değildir bana göre bir isim koyarsın beğenmezsin sonra son 3 harfini değiştirirsin böyle böyle yaparak kendi nickini ortaya çıkarırsın sonunda kafana yatan bir nick olur
uzun zamandır düşünüyorum ve bayadır da genelde raexyi kullanırdım güzel gibi de deiil gibi de geliyo tam anlamıyla oturtamadım o yüzden

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
En iyisi kendin yaptığın nicknameler başkasının yaptığına kullanırsan özgünlük kalmaz, yaratıcılık sönük kalır. Fotoğraf da eğlenceli ve şakasına koyulmuş olanlar dışında da özgün olmalı bence ama o tercih meselesi.

Top Bottom