Nickname'ini kendin bulsan daha mantıklı. Oradan buradan duyulan, alıntı yapılan Nickname'ler seni ne kadar hoşnut edecek ki?
“Luxe” olabilir belki ama kafandan salla bişeyler ne kulağına hoş geliyorsa ben öyle yaptımevet oyunlar için nickname arıyorum şu an kullandığım iki nick var birisi burkles birisi raexy tam olarak beğenemiyorum sisin önerileriniz varsa bekliyorum doluşun
Hangi oyun icinevet oyunlar için nickname arıyorum şu an kullandığım iki nick var birisi burkles birisi raexy tam olarak beğenemiyorum sisin önerileriniz varsa bekliyorum doluşun
Benim oyunlarda adım genelde AyıBoann tavsiye ederimgenel olarak Steam adımı öyle yapıcam ekstra lol falan da geçerli tabi
uzun zamandır düşünüyorum ve bayadır da genelde raexyi kullanırdım güzel gibi de deiil gibi de geliyo tam anlamıyla oturtamadım o yüzdenbro raexy bence gayet iyi bir nick güzel bulmuşsun. Ben olsam bunu kullanırdım fakat nick name bulmak dede korkut hikayelerini bilirsin orda gençler kahramanlık sonrası isim koyulurdu onun gibi görüyorum ben açıkcası nick de 1 günde bulunabilecek bir şey değildir bana göre bir isim koyarsın beğenmezsin sonra son 3 harfini değiştirirsin böyle böyle yaparak kendi nickini ortaya çıkarırsın sonunda kafana yatan bir nick olur