Oyunlara para yatırarak büyük hatamı yapıyorum

PUBG Mobile e para yatıracağına keşke çeyrek altın falan alsaymışın en azından yatırım olurmuş PUBG devri zaten kapandı Youtuber lar PUBG oynamıyor.
Kral aldığım çeyreğin bana ne yararı olacak ailem alıyor zaten yatırım yapıyor ben kendi zevklerim için soruyorum. Para nasıl doğru harcanır diye sormuyorum

Kral aldığım çeyreğin bana ne yararı olacak ailem alıyor zaten yatırım yapıyor ben kendi zevklerim için soruyorum. Para nasıl doğru harcanır diye sormuyorum
Parayı savurma diyorum işte , ailen yatırım yapsın ömrün boyunca baba parası yemiceksin ki. Hem pubg ye para yatırıp ne yapacaksın?

nasıl dışarıda bir şey aldıgında yapılan bir iş varsa oyunda öyle yapılan bir iş para vermek vermemek sana kalmış cs go kasa açmak gibi boş beleş şeylere vermedigin sürece bence sıkıntı yok

Parayı savurma diyorum işte , ailen yatırım yapsın ömrün boyunca baba parası yemiceksin ki. Hem pubg ye para yatırıp ne yapacaksın?
Keyif meselesi agam dışarda yemekle aynı şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl dışarıda bir şey aldıgında yapılan bir iş varsa oyunda öyle yapılan bir iş para vermek vermemek sana kalmış cs go kasa açmak gibi boş beleş şeylere vermedigin sürece bence sıkıntı yok
bende bu gözle bakıyorum. Örneğin valoda beğendiğim skini alıyorum oynuyorum mutlu oluyorum sanki beğendiğim kıyafeti almış gibi aynı mantık. Sonuça ikiside geri satılmayacak

Valla kısmen öyle evet. Ama tabii benim önerim biraz daha para biriktirip hedefleri yüksekte tutmak tabii uyarsın uymazsın senin kararın.

Valla kısmen öyle evet. Ama tabii benim önerim biraz daha para biriktirip hedefleri yüksekte tutmak tabii uyarsın uymazsın senin kararın.
Hocam yaşım belli gidipte örneğin 100-150k lık bir harcama yapamam kendi çapımda 5-10k dır harcıyorum okadar. Örnek veriyim suanda yaz ayındayız okul yok şirkete gidip çalışıyorum haftalık 5k alıyorum 30k olana kadar çalışacağım 9800x3d + sıvı soğutma alacağım bir hedef için sonuçta

bende bu gözle bakıyorum. Örneğin valoda beğendiğim skini alıyorum oynuyorum mutlu oluyorum sanki beğendiğim kıyafeti almış gibi aynı mantık. Sonuça ikiside geri satılmayacak
lole bi 10k atmışımdır pişmanmıyım hayır ozaman almak mantıklıydı

lole bi 10k atmışımdır pişmanmıyım hayır ozaman almak mantıklıydı
Bende okadar atmadım malum lol ucuz bence, ama 5-6k sı vardır. Köken yasuo almıştım 3500tl ye 22500rp lik olan. Pişman değilim nadir ve pahalı çünlü

Beyler yaş 17, pandemi vb derken 13-15 yaşlarım hep pc başında eve tıkılmakla geçtim. Güncel hayatımda spora vb gidiyorum fakat dışarda gezmeyi falan hiç sevmiyorum sürekli oyun oynayabilecek bi kapasite var. Bu nedenle oyunlara sürekli para harcıyorum. Maddi durumumuz iyi olduğu için tabi. Fakat büyük hatamı yapıyorum buladar harcayarak. Dışarı çıkıp para harcamam neredeyse hiç, 4-5 ayda bi avm gider kahve falan içerim arkadaşlarla. Onun harici tek giderim supplement ve oyunlar, acaba abartıyormuyum durumu? Son 2 haftada 14k tl harcamışım pubg mobileye mesela. Normalde bukadar harcamam büyük bi sayı farkındayım. Aylık 4-5k harcıyorum oyunlara ortalama
Asgari Ücretli Biri Aylık En Fazla 2 Bin Tl Harcamalı Oyunlara

Oyun almak yerine, pay2win olmayan bir oyuna sadece görsel için o kadar para vermek evet büyük bir hata.

Asgari Ücretli Biri Aylık En Fazla 2 Bin Tl Harcamalı Oyunlara
Asgari ücretli değilim

Oyun almak yerine, pay2win olmayan bir oyuna sadece görsel için o kadar para vermek evet büyük bir hata.
Oyun almak heves vermedikden sonre ne işe yarayacak gidip atıyorum en önerdiğiniz oyunu aldığımı farzet mesela elden ring yarısında sıkılıp bırakacağım oyunu neden alayım

Geri