E normal değil mi? 360hz ekranın var 60fps tabi kasıyor gibi gözükür? eğer cidden dediğin buysa çok saçma bir konu olmuş60 fps ve daha altı oduğunda kasıyor sınırlama yapmıyorum vsync açık 100 fps 200fps olduğunda akıcı oluyor oyuncu laptopu evet performonce mode silent mod fark etmiyor aynı kasıyor
E normal değil mi? 360hz ekranın var 60fps tabi kasıyor gibi gözükür? eğer cidden dediğin buysa çok saçma bir konu olmuş
Sen dediğime bak benceE normal değil mi? 360hz ekranın var 60fps tabi kasıyor gibi gözükür? eğer cidden dediğin buysa çok saçma bir konu olmuş
oyun takılıyor mu? takılmıyorsa düşük fps alman tabii ki kötü gözükecek 360hz ekranın var.60 fps ve daha altı oduğunda kasıyor sınırlama yapmıyorum vsync açık 100 fps 200fps olduğunda akıcı oluyor oyuncu laptopu evet performonce mode silent mod fark etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeş internetde bakıyom aynı laptop akıcı amma bende akıcı diğil youtube gir sende bak asus rog strix g17 rtx 3060 ryzen 7 6800h yaz bak gör kasıyormu kasmıyormu
Sen dediğime bak bence
Kardeş 60 hz de çekdim yine de akıcı diğil bir kez daha söylüyom internetde bakdım onlar da akıcı amma bende diğiloyun takılıyor mu? takılmıyorsa düşük fps alman tabii ki kötü gözükecek 360hz ekranın var.
200fps de daha akıcı demişsin. neden ki
kanka izlediğin videolar 60fps ve büyük ihtimalle motion blurdan dolayı akıcı gözüküyor.Kardeş 60 hz de çekdim yine de akıcı diğil bir kez daha söylüyom internetde bakdım onlar da akıcı amma bende diğil
Sanırsam arkadaş drop yemiyor sadece hertz in ne olduğunu bilmiyor.Gpu driverlarını kaldırıp tekrar kurabilirsin düzelmezse temiz format atabilirsin
Kardeşkanka izlediğin videolar 60fps ve büyük ihtimalle motion blurdan dolayı akıcı gözüküyor.
360hz ile 60hz tabii ki farklı olacak nasıl saçma bir soru bu? 200fps tabii ki daha akıcı çünkü 200fps yani.
60fps ile 75fps arasındaki fark bile çok belli olurken 200 den 60 a düştüğünde tabii ki kasıyor gibi hissedersin
Sanırsam arkadaş drop yemiyor sadece hertz in ne olduğunu bilmiyor.
Soruyorum takılıyor mu diye, cevap vermedi. takılmıyorsa veya 1000 de 1 lik drop falan yoksa fps düşük olduğundan akıcı gelmiyor görüntü
Gpu driverlarını kaldırıp tekrar kurabilirsin düzelmezse temiz format atabilirsini
İkisinide yaptım amma aynı sorunGpu driverlarını kaldırıp tekrar kurabilirsin düzelmezse temiz format atabilirsin
Bu bir sorun değil onu anlamıyorsun, 75 ile 60 arasında bile çok fark var diye yazdım yukarıda.Kardeş
1. 60 hz öylesine çekdim belki bi işe yarar deiye
2. Sen bana sordun takılıyomu diye yazdım ki akıcı diğil yanı takılmıyor demek istedim nokta nokta yazmadım dedim anlarsaın anlamadın sorun diğil
3. 200 fps her oyunda olmuyor mesela gta 5 90 fps akıyor çok akıcı 60 fps akıcı diğil ve days goneda da öyle
İkisinide yaptım amma aynı sorun