Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunlarda 8 gb vs 16 gb ramin farkı ne kadardır?

Merhaba 8gb ram kullanıyorum bir 8 gb daha almak istiyorum
sizce 16 gb ramin oyunlarda ne kadar farkı olur?
youtube baktım ama her test birbirine uymuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnan çok farkı oluyor.
Hem fps artışı sağlıyor.
Hem de aaa oyunlardaki yüksek ram kullanımından kaynaklı olan droplara engel oluyor.
zaten bende onu diyecektim oyunlarda 60 fps almama rağmen takılmalar fps dropları oluyor hemde çok fazla bazen fps 30 a düşüyor hep 30 larda dolanmaya başlıyor
mesela bugünarkadaşlarla online da başıma geldi fps im bir anda 30 lara düştü ve feci kasmalar meydana gelmeye başladı

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
zaten bende onu diyecektim oyunlarda 60 fps almama rağmen takılmalar fps dropları oluyor hemde çok fazla bazen fps 30 a düşüyor hep 30 larda dolanmaya başlıyor
mesela bugünarkadaşlarla online da başıma geldi fps im bir anda 30 lara düştü ve feci kasmalar meydana gelmeye başladı
İşte droplar ramin yetersiz kalmasından dolayı yaşanabiliyor.
O yüzden günümüzde oyun oynayan herkes sistemini dual channel yapmaya çalışıyor.
Hatta apu sistemlerde oyun performansını direkt etkileyen şey dual channel.

İşte droplar ramin yetersiz kalmasından dolayı yaşanabiliyor.
O yüzden günümüzde oyun oynayan herkes sistemini dual channel yapmaya çalışıyor.
Hatta apu sistemlerde oyun performansını direkt etkileyen şey dual channel.
usta yazı yazarken ikikelimeninasına gelemiyorum sağ tearafdaki kelimeyi seçiyor yazı ayarlarım bozuldu heralde nasıl düzeltçem bir bilgin varmı

sana mesaj atarken baya cebelleştim kusura bakma
bu şekilde oluyor denedim ama olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

masaüstü pc den yazıyorum

Ekler

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    179.2 KB · Hit: 42
aynen benimde aklıma geldi kapat aç yapmak ta sen de deyince hadi yapayım dedim düzeldi knka eyw düzgünce yazı yazabiliyorum :)
bu arada usta ben imza daki remi kullanıyorum efsane cuma indiriminde 261 tl ye almıştım şimdi ramin fiyatı bu sence almalı mıyım bekleyim mi ama n11 den alırsam 22 tl lik kuponum var yani 306 tl ye geliyor

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
aynen benimde aklıma geldi kapat aç yapmak ta sen de deyince hadi yapayım dedim düzeldi knka eyw düzgünce yazı yazabiliyorum :)
bu arada usta ben imza daki remi kullanıyorum efsane cuma indiriminde 261 TL ye almıştım şimdi ramin fiyatı bu sence almalı mıyım bekleyim mi ama n11 den alırsam 22 TL lik kuponum var yani 306 TL ye geliyor
Ramin fiyatının bir daha 261 TL'ye düşeceğini zannetmem.
306tl de iyi fiyat al gitsin.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ramin fiyatının bir daha 261 TL'ye düşeceğini zannetmem.
306tl de iyi fiyat al gitsin.
aynen knka benimde aklıma geliyorda almak bazende belki düşer diyorum ama 8gb ram de oyunlarda pc yi çok zorluyor

Ben 8>>>16 yaptım Pek değişmedi :(
ne yöneden değişmedi derken mesela kasmalar donmalar aşırı fps düşüşleri var mıydı varsa bunlar devam etti mi ram'i yükseltince de

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
aynen knka benimde aklıma geliyorda almak bazende belki düşer diyorum ama 8gb ram de oyunlarda PC yi çok zorluyor

ne yöneden değişmedi derken mesela kasmalar donmalar aşırı fps düşüşleri var mıydı varsa bunlar devam etti mi ram'i yükseltince de
Hayır daha önceden sorun yoktu. Sadece FPS Pek değişmedi. Değişti ama aman aman değil.

Top Bottom