usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Ben Amd programı üzerinden alıyorum SS'leri.Odyssey için de bi konu açmıştın çektiğin ekran görüntülerini nereden buluyorsun, dosya konumunu yazar mısın?
Teşekkür ederim.Hepsi çok güzel, eline sağlık.
Çok güzeller.
Çok güzeller.
Çok güzeller.
Çok iyiii.
Maalesef. Fotoğraf modunu kullanmadım o oyunda.@Gizemss Odyssey'de günün fotoğraflarına bakıyorum sanki yağlı boya resim gibi. Bunu nasıl yapıyoruz fotoğraf modundan bi bilgin var mı?
Fotoğraf modunu açtıktan sonra sol altta hangi tuş gözüküyorsa ona bak. Ben Klavye Mouse ile oynuyorum. Mouse'un sol tuşuna basıp Q ve E tuşlarıyla efektler arasında geçiş yapabiliyorsun. Oradan istediğin efektle güzel fotoğraflar çekebilirsin.@Gizemss Odyssey'de günün fotoğraflarına bakıyorum sanki yağlı boya resim gibi. Bunu nasıl yapıyoruz fotoğraf modundan bi bilgin var mı?
Şu şekilde:@Gizemss Odyssey'de günün fotoğraflarına bakıyorum sanki yağlı boya resim gibi. Bunu nasıl yapıyoruz fotoğraf modundan bi bilgin var mı?
RTX mod açabilirsem belki.yalnız ben minecraft içinde isterim
çok güzel olmuş ellerine sağlık
Çok iyi!
Fotoğraf modunu biliyorum kanka Benim dediğim bazı fotoğraflar sanki yağlı boyayla yapılmış gibi tüm ayarları denesem de aynı efekti bulamıyorumFotoğraf modunu açtıktan sonra sol altta hangi tuş gözüküyorsa ona bak. Ben Klavye Mouse ile oynuyorum. Mouse'un sol tuşuna basıp Q ve E tuşlarıyla efektler arasında geçiş yapabiliyorsun. Oradan istediğin efektle güzel fotoğraflar çekebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu şekilde:
Bunlar da bendenA Plague Tale InnocenceAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
HORIZON ZERO DAWN
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle